Implant dentar de calitate!

Implant dentar de calitate!

avantaje implant dentar de calitate 2009-10-27, Vizualizari:  10112

Aveti unul sau mai multi dinti lipsa? Nu conteaza cand a fost scos, acum o zi sau acum citiva ani... cea mai MODERNA SI EFICIENTA solutie de tratament, adica de inlocuire a dintelui sau dintilor absenti, este IMPLANTUL DENTAR.

IMPLANTUL DENTAR este un surub care inlocuieste radacina unui singur dinte absent; daca aveti lipsa mai multi dinti, atunci sunt necesare mai multe implanturi.

AVANTAJELE folosirii implanturilor dentare

Implanturile dentare se folosesc de foarte mult timp. In ultimii 10 ani, domeniul acesta a cunoscut o dezvoltare incredibila. La ora actuala sunt peste 1000 de sisteme diferite in intreaga lume.


1. Vechea metoda de tratament consta in punti sau proteze. Amandoua aceste metode afecteaza integritatea dintilor pe care inca ii mai aveti. Avantajul principal al tratamentului prin implanturi dentare este acela ca lasa dintii vecini neatinsi. Acestia nu vor fi afectati in nici un fel !!!


2. Un alt avantaj este urmatorul: confortul obtinut cu tratamentul prin implant este superior celui oferit de diferite proteze.


3. Chiar daca nu mai aveti dinti si folositi deja o proteza de multi ani, puteti beneficia de tratamentul prin implanturi. Implanturile vor stabiliza foarte bine proteza. Aceasta va deveni aproape fixa, veti putea minca si vorbi mult mai bine !!! In unele situatii este posibil chiar sa renuntati complet la proteza.


4. Folosirea implanturilor va obliga la intretinerea unei igiene deosebit de bune. Acest lucru este deosebit de important si il vom discuta cu dumneavoastra in mod personal.

 

+40371000111 

www.neoclinique.ro 

 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Neoclinique

Adresa:  Clinica Militari - Str. Rosia Montana nr.6, Bl.07, Sector 6, Bucuresti si Clinica Unirii - Str. Theodor Sperantia nr.14, Sector 3, Bucuresti

Localitate:  Sector 3

Telefon/fax:

Website:  http://www.neoclinique.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!