Campanie stomatologica de Ziua Copilului - reduceri substantiale pentru cei mici

Campanie stomatologica de Ziua Copilului - reduceri substantiale pentru cei mici

Clinica Dentara Petrus Dent reduceri pentru copii Vizualizari:  2688

Clinica Dentara Petrus Dent lanseaza Campania Un zambet fericit si sanatos pentru copilul tau!

Ziua Copilului va fi sarbatorita la Petrus Dent Turda timp de doua saptamani  cu reduceri de 50% pentru copii la serviciile stomatologice.

Oferta Speciala pentru copii intre 3 si 14 ani!

Clinica Dentara Petrus Dent deruleaza in perioada 01 iunie – 14 iunie 2018 Campania Un Zambet fericit si sanatos pentru copilul tau. In cadrul campaniei timp de 2 saptamani copiii cu varste intre 3 si 14 ani au parte de control stomatologic gratuit si reducere 50% la servicii stomatologice.

Pe langa serviciile stomatologice medicii vor oferi copiilor informatii despre igiena orala, periaj dentar si alte aspecte importante pentru un zambet sanatos.

Medicii stomatologi de la Petrus Dent promoveaza beneficiile unei igiene orale  sanatoase, de aceea suntem bucurosi sa facilitam accesul copiilor la asistenta stomatologica si ingrijire dentara. Mai mult, am pregatit un cabinet special dedicat copiilor si in loc de o sala de asteptare -  o sala de joaca pentru copii, spune medic stomatolog, Andreea Petrus, director Petrus Dent.

Pentru a beneficia de aceste servicii este necesara programarea in avans la numarul de telefon: 0744550599 . Campania se va desfasura la sediul Petrus Dent din Turda, strada Lianelor nr. 3A, langa fitofarmacie.

Serviciile stomatologice necesare copilului vor fi decise de medicul dentist in urma examinarii. Însotirea copilului de un adult este obligatorie.

De Ziua Copilului Petrus Dent daruieste zambete!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Andreea Petrus

Adresa:  Strada Lianelor nr. 3A, micro 3, langa fitofarmacie

Localitate:  Turda

Telefon/fax:

Website:  http://clinica-dentara-petrus-dent.blogspot.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!