Educatie stomatologica copii

Educatie stomatologica copii

Educatie stomatologica copii Vizualizari:  6278
LECTIA DE EDUCATIE

DONNA DENTAL GROUP propune in fiecare luna produse destinate educarii
copiiilor
si motivarii in acelasi timp a prezentei lor in cabinetul
stomatologic.

  Oferta DONNA DENTAL GROUP se adreseaza in exclusivitate medicilor stomatologi care au inteles ca si cei mai mici au nevoie de servicii stomatologice de calitate, chiar daca iti aduc un profit mai mic in acceptiunea unora…..

Acum 20 de ani copiii erau tratati cu indiferenta in cabinetul stomatologic, iar marea majoritate a medicilor stomatologi preferau sa faca extractii decat sa trateze….In zilele acestea, exista aceiasi indiferenta prin refuzul medicilor de a avea copii pacienti.

DONNA DENTAL GROUP isi propune sa promoveze profilaxia dentara a copilului de la varste fragede. Astfel, copilul este educat sa intretina o igiena dentara stricta si sa constientizeze ca prezenta in cabinetul stomatologic nu reprezinta o pedeapsa. Copilul trebuie sa stie sa utilizeze corect o periuta de dinti, o ata dentara, o pasta de dinti buna. Parintii ii sprijina dar este nevoie si de medicul stomatolog!

Toate aceste produse pe care DONNA DENTAL GROUP le promoveaza pe piata
romaneasca de un an de zile, sunt recunoscute de 20 de ani in SUA, acolo unde copiii reprezinta civilizatia!

DONNA DENTAL GROUP face tot posibilul sa importe cele mai bune si recunoscute produse pentru ca si copiii romani merita sa se bucure!


Multumim tututor celor care au stiut sa aleaga in 2008 produse dedicate educatiei si igienei dentare la copii! Felicitari!


SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!

DONNA DENTAL GROUP
Manufactured for dental kids hygiene!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Filip CEORNOLET

Adresa:  Str.Scoala Floreasca 2 A

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.donnadentalgroup.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!