Inlocuire dinte cu implant dentar 450Euro

Inlocuire dinte cu implant dentar 450Euro

inlocuire dinte Vizualizari:  7695

Implant + stalp protetic + coroana ceramica

Doar 450 € pentru un implant, stalp protetic si coroana ceramica.
Economisesti pana la 40% fata de media preturilor din Romania


Pas cu pas: inlocuirea unui dinte

Pasul 1 .Nevoia de inlocui un dinte vine din pierderea acestuia ca urmare a unui accident sau distrugerea prin complicatia unei carii dentare, dar si prin agenezia mugurelui dentar.

Pasul 2 Implantul va fi inserat in spatiul liber. Nici un alt dinte nu va fi afectat sau instrumentat, asa cum se intampla in cazul unei punti dentare cu sprijin pe dintii adiacenti bresei edentate.

Pasul 3 Dupa osteointegrarea implantului se monteaza stalpul protetic pe care se fixeaza coroana dentara.

Pasul 4 Reabilitarea dentara a fost realizata. Aceasta arata si functioneaza ca si un dinte natural.

Pretul tratamentelor ce necesita a fi efectuate poate varia de la tratament la tratament si de la pacient la pacient in functie de numarul si complexitatea manoperelor ce urmeaza a fi realizate. Oricum noi dorim sa va putem oferi cel mai bun pret.

Oferta de 450 € presupune reabilitarea unei brese unidentare, conform exemplificarii. Acest pret include consultatia, stabilirea unui plan de tratament, radiodiagnosticul, inserarea chirurgicala a implantului, acoperirea cu surubul de protectie si mai apoi de vindecare, atasarea stalpului protetic si coroana ceramica.

Daca este necesara realizarea unei manopere de augmentare osoasa sau de elevare de sinus, atunci aceste manopere vor fi taxate suplimentar. Aceste proceduri vor fi realizate odata cu inserarea chirurgicala a implanturilor dentare si vor prelungi perioada de osteointegrare cu minim o luna.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  ImplantFix - Dr. Ilie Dan Sabin

Adresa:  Centrul Stomatologic Zorilor SIGMA Shopping Center Republicii 109

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.edentist.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!