Reabilitare arcada pe implanturi dentare

Reabilitare arcada pe implanturi dentare

reabilitare arcada Vizualizari:  8294

 Reabilitarea arcada  pe implanturi dentare

Arcada completa: 2000 €. Tratamente de inalta calitate fara alte costuri ascunse.
Economisesti pana la 40% fata de media preturilor din România

 

Pas cu pas  inlocuirea dintilor:


Pasul 1. Daca ati pierdut toti dintii de pe una sau de pe ambele arcade, puteti sa va realizati o punte ancorata pe implanturi sau o lucrare mobilizabila sustinuta pe doua sau mai multe implanturi, numita supraprotezare. Fata de proteza clasica aceasta supraprotezare are avantajul ca sta fixata si pe implanturi.

Puntea dentara ancorata pe implanturi este solutia cea mai potrivita, naturala si eficienta, daca situatia permite realizarea ei.

Pasul 2
Pentru realizarea unei punti dentare pe implanturi este necesara inserarea in os a mai multor implanturi, de regula minim 6. Aceste implanturi au atat rolul de a sustine puntea dentara, cat si dea conserva structurile dure de suport, cum ar fi osul alveolar.

Pasul 3
. Dupa osteointegrarea implanturilor se monteaza stalpii pe care se fixeaza lucrarea proitetica. Tratamentul este realizat sa corespunda dorintelor pacientului, in limitele permise de situatia prezenta la nivelul osului alveolar.
Supradantura poate fi fixata fie pe capse, fie pe bare de sustinere.

Pasul 4 Reabilitarea dentara a fost realizata. Aceasta arata si functioneaza ca si dintii naturali. Acum puteti manca sau rade fara griji.

Pretul tratamentelor ce necesita a fi efectuate poate varia de la tratament la tratament si de la pacient la pacient in functie de numarul si complexitatea manoperelor ce urmeaza a fi realizate. Oricum noi dorim sa va putem oferi cel mai bun pret. 

Va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email dr.idsabin@gmail.com pentru a va putea oferi cea mai buna solutie de tratament pentru dvs.

Oferta de 2000 € presupune realizarea unei arcade dentare complete, conform exemplificarii. Acest pret include consultatia, stabilirea unui plan de tratament, radiodiagnosticul, inserarea chirurgicala a implanturilor, acoperirea cu suruburi de protectie si mai apoi de vindecare, stâlpii protetici si lucrarea de tip supraprotezare.

Daca este necesara realizarea unei manopere de augmentare osoasa sau de elevare de sinus, atunci aceste manopere vor fi taxate suplimentar. Aceste proceduri vor fi realizate odata cu inserarea chirurgicala a implanturilor dentare si vor prelungi perioada de osteointegrare cu minim o luna.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  ImplantFix - Dr. Ilie Dan Sabin

Adresa:  Centrul Stomatologic Zorilor SIGMA Shopping Center Republicii 109

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.edentist.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!