Inlocuire dinti cu implanturi dentare 1100Euro

Inlocuire dinti cu implanturi dentare 1100Euro

inlocuire dinti cu implanturi dentare Vizualizari:  8477

Inlocuirea mai multor dinti

Cu doar 1100 € ai punte ceramica pe implanturi dentare
Economisesti pana la 40% fata de media preturilor din Romania

Daca ai pierdut mai multi dinti atunci ai doua solutii: coroane individuale sau punte ceramica pe implanturi dentare.

Pas cu pas: inlocuirea unei brese edentate


Pasul 1 Majoritatea oamenilor pierd in principal dintii din zonele laterale ale gurii, datorita fie bolii parodontale, fie distrugerii coronare in urma complicatiilor unei carii dentare.

Pasul 2 Vor fi inserate intre doua pana la patru implanturi dentare. Aceasta manopera nu va influenta ceilalti dinti ai dvs.

Pasul 3 Dupa osteointegrarea implantelor se monteaza stalpii protetici pe care se fixeaza puntea dentara.

Pasul 4 Reabilitarea dentara a fost realizata, ea va rezista cu succes pentru multi ani. Rezultatul arata si functioneaza ca si dintii naturali.

Pretul tratamentelor ce necesita a fi efectuate poate varia de la tratament la tratament si de la pacient la pacient in functie de numarul si complexitatea manoperelor ce urmeaza a fi realizate.

Oferta de 1100 Euro include consultatia, stabilirea unui plan de tratament, radiodiagnosticul, inserarea chirurgicala a 2 implanturil, acoperirea cu suruburi de protectie si mai apoi de vindecare, stalpii protetici si lucrarea de tip punte dentara cu 3 sau 4 dinti din ceramica.

Daca este necesara realizarea unei manopere de augmentare osoasa sau de elevare de sinus, atunci aceste manopere vor fi taxate suplimentar. Aceste proceduri vor fi realizate odata cu inserarea chirurgicala a implanturilor dentare si vor prelungi perioada de osteointegrare cu minim o luna.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  ImplantFix - Dr. Ilie Dan Sabin

Adresa:  Centrul Stomatologic Zorilor SIGMA Shopping Center Republicii 109

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.edentist.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!