Endodontie sub microscop

Endodontie sub microscop

Tratament canal la microscop Vizualizari:  236

Beneficiaza de tratament endodontic efectuat cu precizie de neegalat

 De câte ori ai fost nevoit să iei medicamente doar ca să mai scapi pentru câteva momente de durerea provenită de la un dinte sau măsea? Salvează-ți dinții naturali prin tratamentul endodontic la microscop.

          Endodontia este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul canalului radicular,baza tratamentelor ulterioare, deoarece durata de viata a dintelui depinde in primul rand de corectitudinea acestui tratament.

Cunoscut popular ca tratament de canal, tratamentul endodontic tratează afecțiunile pulpei dentare din rădăcina dintelui. Prin intermediul acestui tratament, vei elimina cu siguranță durererile intense asociate cu afecțiunile pulpei dentare care pot surveni când amâni vizitele la stomatolog.

La clinica stomatologica City Dental Clinic ,  tratamentele de canal se realizeaza cu ajutorul tehnologiilor avansate , precum : microscop dentar , izolare cu diga si instrument rotativ special.

 

Tratamente endodontice sub microscopic

Intervenția endodontică sub microscop poate face diferența între salvarea și extracția dintelui. Obturația de canal este o procedură extrem de precisă care trebuie realizată într-un mediu fără bacterii. De aceea, dintele este izolat cu un câmp de lucru.

Cu ajutorul microscopului, procedurile dentare sunt realizate cu o acurateţe maximă. Imaginea la microscop este mărită de până la 22 de ori şi ne oferă performanţe optice remarcabile, pentru tratamente dentare de excepţie. Calitatea deosebită a imaginii şi vizualizarea celor mai fine detalii ne ajută să oferim pacienţilor noştri un diagnostic sigur şi un tratament impecabil.

 

Tehnologii utilizate  in tratamentul endodontic la City Dental Clinic :

 -microscop endodontic CJ Optik Advanced;

-radiografie digitală ;

-apex locator;

-endomotor;

-ace rotative;

-aparat cu ultrasunete;

-sistem de condensare verticală la cald;

 

Indiferent de nevoile dumneavoastră dentare, suntem aici pentru a vă ajuta. De la curățarea și igienizarea de rutină până la tratamente avansate de endodontie și implantologie, oferim o gamă largă de servicii in clinica noastra stomatologica pentru toate vârstele și necesitățile.  

 

 www.citydentalclinic.ro

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

DOWNLOAD acum si citeste fisierul complet!!

Autor:  Luiza Maria Nicolcea

Adresa:  Str.22 Decembrie 1989 , Nr.23

Localitate:  Targu Jiu

Telefon/fax:

Website:  https://www.citydentalclinic.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!