Implanul dentar MegaGen

Implanul dentar MegaGen

implantologie sanadent bucuresti 2018-10-03, Vizualizari:  801

Implantul dentar Megagen - Servicii profesionale de implantologie la Sanadent - Centru de Stomatologie .
https://www.sanadent.ro/
Programeaza acum o vizita si afla mai multe detalii!
https://www.sanadent.ro/contact/

Design ce respecta cele mai inalte standarde de calitate existente la ora actuala in implantologie; este confectionat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioara; prezinta o spira ce menajeaza substratul osos- interventia chirurgicala fiind, astfel, minim invaziva.

MEGAGEN AnyRidge este primul sistem de implanturi confectionate din aliaj de titan cu puritate inalta care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Cu ajutorul acestor spire, implantul AnyRidge devine solutia optima de tratament indiferent de calitatea osului in care este introdus implantul. Spirele Knife Thread asigura protectia osului cortical, si posibilitatea aplicarii unei coroane dentare, intr-un interval relativ scurt de timp.

Sistemul de implant MegaGen indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Recomandate de medicii echipei Sanadent. Sunt realizate din titan, un metal usor de absorbit de organismul uman si care nu provoaca reactii alergice. Fuziunea cu osul se realizeaza foarte rapid datorita suprafetei implantului acoperita cu ioni de calciu. Pentru un aspect estetic impecabil, chiar si in cele mai dificile cazuri, medicul are o paleta larga din care poate sa aleaga. Fiecare pacient se bucura asadar de rezultatele mult asteptate.

MegaGen ofera o gama larga de produse inovatoare in materie de implanturi dentare, solutiile raspund nevoilor fiecarui pacient. Doctorii stomatologi din lumea intreaga au ales sa lucreze cu implanturile MegaGen, datorita indeplinirii nevoilor dintre cele mai diverse, cu maxim de succes si profesionalism.

https://www.sanadent.ro/implantul-dentar/

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

DOWNLOAD acum si citeste fisierul complet!!

Autor:  Sanadent

Adresa:  STR. AVRIG NR. 8

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  https://www.sanadent.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!