De ce aparat ortodontic cu brackets de safir?!

De ce aparat ortodontic cu brackets de safir?!

De ce aparat ortodontic cu brackets de safir?! 2015-07-09, Vizualizari:  2685
Bracket-urile transparente sunt aparatele ortodontice fixe care se adreseaza celor ce isi doresc un zambet frumos, dar in acelasi timp un aparat cat mai invizibil.

Avantajul acestor bracket-uri este ca odata aplicate pe suprafata dintelui devin invizibile.

Un astfel de aparat este o solutie estetica ideala pentru asigurarea unei sanatati orale optime, fiind totodata garantia unui zambet ideal.

in conditiile unei igiene optime, aparatul nu produce modificari la nivelul smaltului, care ramane intact, la fel ca la debutul tratamentului.

Arcul de activare (sarma principala care uneste bracketii) este de asemenea estetic, vopsit in alb.

Un zambet frumos ne ofera incredere. Iar increderea este un atu puternic transmis celor din jur.

Fiecare bracket de Safir  este o bijuterie din material natural, al doilea mineral ca duritate dupa diamant.

Fiecare cristal este slefuit cu grija pentru a da nastere unui bracket incredibil de transparent si extrem de rezistent. Odata aplicat, safirul este aproape invizibil pe dinti.

 

Beneficiile pacientului

Confort la atingere

Bracket-ul de safir Radiance este delicat la atingere, facandu-l sigur si confortabil pentru pacient.

Invizibil

Pacientii preocupati de aspectul lor pot acum sa stea linistiti pentru ca bracketii lor sunt aproape invizibili, dandu-le incredere la locul de munca si in viata sociala. Aspectul  transparent al brackets-ilor de safir ramane constant. Structura monocristalina a bracketilor de safir si suprafata puternic slefuita serveste ca bariera pentru indezirabilele pete.

Pentru ca smaltul dintilor variaza in nuante, transparenta si culoare, aparatele ceramice opace clasice se poatesa nu se potriveasca armonios cu dintii dumneavoastra.  Bracketii de safir sunt transparenti precum cristalul si practic se confunda cu suprafata dintilor. Oferindu-va aspectul unei bijuterii translucide in timp ce asigura cel mai inalt nivel de calitate ceruta de ortodont, safirul este o alegere frumoasa si sigura pentru tratamentul ortodontic.

Investeste in zambetul tau si vei iubi sa zambesti!

Stabiliti o programare la Clinica DentaCare Cluj

 Pentru mai multe detalii despre tratamentele ortodontice si care este  solutia potrivita pentru dvs., sunati-ne la  0740 148 528 sau trimiteti-ne acum un email la office.dentacare@yahoo.com

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Olivia Pomana - DentaCare Cluj

Adresa:  Str. Republicii 88 Cluj-Napoca

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.orto-dentist.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!