Tratamentul endodontic modern

Tratamentul endodontic modern

Tratamentul endodontic modern 2015-06-11, Vizualizari:  2209
Tratamentul endodontic reprezinta temelia oricarei lucrari protetice, de aceea este imperios necesar sa fie cat mai bine realizat.

Chiar daca in trecut aceasta etapa de tratament era trecuta cu vederea, in prezent nu mai toleram tratamentele care nu au fost perfect realizate, deoarece in ultimii ani tehnologia a evoluat foarte mult si in domeniul endodontiei si este esential sa ne folosim de toate mijloacele pentru a oferi un tratament de cea mai buna calitate.

Ppentru aceasta un tratament endodontic trebuie sa fie realizat de un medic specialist care sa izoleze dintele cu diga ( acea folie colorata de cauciuc fixata pe dinte cu o clema metalica), sa utilizeze instrumentar modern care curata cat mai bine canalele, dar si respecta anatomia originala a acestora; sa masoare cu precizie lungimea canalelor cu ajutorul apex-locatorului ( si astfel sa evitam tratamentele "scurte" sau "cu depasire" ) si nu in ultimul rand, sa utilizeze microscopul, deoarece doar acesta ne poate oferi certitudinea ca toate canalele au fost tratate, curatate si complet obturate, dar si ca nu am realizat o perforatie sau in cazul existentei acesteia, ne permite sa o vizualizam si sa o obturam.

www.velvetdental.ro

 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Velvet Dental

Adresa:  Adresa: Str. Herastrau, Nr 1, Sector 1

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.velvetdental.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!