De ce coroanele ceramice pe suport zirconiu?

De ce coroanele ceramice pe suport zirconiu?

De ce coroanele ceramice pe suport zirconiu? Vizualizari:  6674

Deoarece aceste lucrari confera avantaje incontestabile din punct de vedere estetic si functional, comparativ cu alte tipuri de lucrari protetice, de exemplu:

Pe langa faptul ca aspectul dintilor ceramici pe suport de zirconiu este identic cu cel al dintilor naturali, avand un atu in plus pentru cosmetica dentara, oxidul de zirconiu are o densitate foarte mare, porozitate 0%, compatibilitate biologica excelenta ,este absolut bio-inert, puritate 99,9%, nu isi modifica temperatura, are o rezistenta foarte mare (zirconiul fiind folosit de multi ani in medicina gene­rala la realizarea protezelor de sold).

Pacientii care sunt foarte alergici, nu vor avea nici o reactie negativa, mai ales ca oxidul de zirconium, ZrO2, are o compozitie rara si pura, nu corodeaza, nu are nici un fel de conductivitate electrica si nu irita.

Culoarea zirconiulul si a ceramicii este identica (alb), motiv care ofera un avantaj in plus tehnicianului ceramist. El poate sa modeleze in straturi succesive, sa se joace cu lucrarea in ceea ce priveste grosimea stratului de cera­mica, culoarea si transperenta dintelui, pentru satisfactia deplina chiar si a celui mai pretentios pacient.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr.Vasilache Vlad

Adresa:  COLT CU STR.GEORGE ENESCU, SPRE MAGAZINUL CRISU, LANGA P.N.L. ORADEA

Localitate:  Oradea

Telefon/fax:

Website:  http://www.euroclinic-oradea.com


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!