Ceramica pe Zirconiu

Ceramica pe Zirconiu

Ceramica pe Zirconiu 2011-05-26, Vizualizari:  4574

Ceramica pe Zirconiu


Coroanele ceramice avansate sunt calea catre perfectionarea artei dentare. Prin folosirea diferitelor tipuri de materiale ceramice, exista posibilitatea de a construi coroane incredibil de naturale care nu au nevoie de un strat de metal interior, pentru a le da rezistenta. Coroana rezultata are un nivel de transluciditate si opalescenta ca la un dinte natural.

La ora actuala sunt disponibile mai multe tipuri de coroane ceramice avansate. Unele au un strat interior de ceramica foarte rezistenta cu un strat exterior de portelan estetic, altele sunt pur realizate dintr-un singur strat de ceramica.

Unul dintre cele mai recente materiale care pot fi acum utilizate pentru coroanele de ceramica avansate este zirconiul. Acest material ceramic poate fi folosit pentru realizarea unor coroane frumoase, care sunt rezistente si atractive, in acelasi timp. O combinatie castigatoare!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  DentaStil Clinica Stomatologica

Adresa:  B-dul Constantin Brancoveanu Nr. 13, Bl. B16, sc. 4, sector 4

Localitate:  Sector 4

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentastil.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!