Implantul dentar rapid - in doar 24 de ore

Implantul dentar rapid - in doar 24 de ore

Implant dentar intr-o zi!Implant rapid. Vizualizari:  1578

Implant dentar: rutina si solutii


              Va ajutam la rezolvarea problemelor de edentatie (lipsa dintilor). Clinica de stomatologie German System Dent din Bucuresti are capacitatea de a oferi implanturi cu o acuratete ireprosabila si executate in concordanta cu ultimele evolutii din tehnica dentara. Cele mai noi tendinte din implantologie sunt puse in valoare printr-o tehnica adecvata.


Aplicatiile implantologiei orale


 - Lipsa unuia sau a mai multor dinti (edentatia partiala)


 - Edentatii partiale intinse peste trei dinti ceea ce ofera posibilitatea aplicarii unei lucrari protetice dentare;


 - Lipsa totala a dintilor la maxilar sau mandibula;


 - Oferirea de suport pentru tratamente ortodontice, in cazul in care este nevoie de sprijin fortelor de tractionare a unor dinti;


 - In chirurgia maxilo-faciala pentru deplasarea sau stabilizarea unor fragmente osoase.


Rata de succes a implantelor dentare


                      Centrul National de Informare despre Biotehnologie al SUA a pus la dispozitie un studiu comparativ referitor la rata de succes a unui implant dentar si tratarea lui prin metode de stomatologie endodontie. Conform acestuia, succesul unui implant dentar este de aproximativ  98% in cazul implanturilor la mandibula si 92.5% pentru implanturi in maxilar.Implantologie, preturi pentru implant dentar 


                 Va rugam insa sa retineti ca studiul amintit mai sus a fost publicat in 2014, ceea ce face ca tinand cont de evolutia actuala a stomatologiei si pe cale de consecinta a implantologiei, sa fim indreptatiti a spera in procentaje de succes mai bune cu fiecare an ce trece. Astfel, putem enunta cateva conditii esentiale pentru atingerea unei rate de succes de 100% la implantul dentar.


 - Luarea tuturor masurilor de siguranta medicala;


 - Parodontiul este tratat intr-un mod exigent si responsabil;


 - Folosirea unei tehnici dentara de actualitate. 


 Implant dentar: riscuri si metode de preventie


 - Infectia este principalul factor de risc, nu doar in implantologie ci in stomatologie si medicina la modul general. Se impune asadar o igiena orala corecta a cavitatii bucale.      Implanturile se ingrijesc la fel ca dintii naturali, singurul lucru care ar trebui sa difere ar fi poate folosirea periutelor interdentare. Patrunderea infectiei in zona unde gingia se intalneste cu titanul ar putea sa genereze o complicatie serioasa. Miros, dureri de dinti si in final resorbtia osoasa.


 - Esecul osteointegrarii, acomodarii implantului cu osul, este unul foarte mic. Sunt extrem de putini pacienti care s-au lovit de aceasta problema.


 - Ruperea lucrarii, pacientul uita ca are un implant si musca hrana excesiv de tare, lucrarea i se sparge. E cazul de acomodare mentala, odata ce avem un implant trebuie sa constientizam ca desi rezolva cea mai mare parte a problemelor, totusi nu este dintele nostru natural.


 - Eliminarea riscurilor de pierdere a unui implant este relativ usoara si presupune lucruri de bun simt medical. Principala preocupare trebuie sa fie legata de igiena si vizita periodica la medicul stomatolog. Executarea unor lucrari de igienizare si eliminare a tartrului sunt ideale pentru mentinerea unui implant pentru un timp cat mai indelungat.


  Informare si decizie


Implantul dentar nu este panaceu universal al problemelor de sanatate dentara, de suplinire a dintilor pierduti accidental sau din cauza bolilor. Implanturile deja sunt lucrari de rutina, dar care acum cateva decenii nu se puteau realiza. Mai mult, traim vremuri in care o lucrare de acest gen nu este deloc prohibitiva.


 Ar trebui retinut ca implantologia orala se imbogateste in fiecare an cu noi tehnici, noi procedee, noi instrumente si materiale. Veti putea afla despre acestea, veti putea beneficia de ele incepand cu o programare la clinica noastra.


 Cine a prezis ca introducerea in cotidian a implantologiei orale inseamna renuntarea la clasicele proteze s-a cam grabit. Cum spuneam, un implant dentar rezolva multe dar nu tot. Veniti pe la noi sa discutam… 


 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  dr. Daniel Ghinea

Adresa:  Bulevardul Lacul Tei 29

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  https://www.germansystemdent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!