PRO si CONTRA BOTOX

PRO si CONTRA BOTOX

PRO si CONTRA BOTOX 2013-10-16, Vizualizari:  2600

Injectiile cu botox sunt cele mai populare tratamente cosmetice, cu rezultate excelente. Ele sunt folosite pentru reducerea ridurilor, iar vedetele de la Hollywood apeleaza frecvent la aceasta metoda moderna de mentinere tanara a tenului.

Procedura are beneficii reale si recunoscute in intreaga lume, dar se recomanda ca, inainte sa apelezi la injectiile cu botox, sa te informezi pentru a sti argumentele PRO si CONTRA in vederea luarii celei mai bune decizii.

Argumente PRO:

Exista cateva motive importante pentru care este de preferat sa apelezi la botox si nu la operatiile estetice.

-Unul dintre acestea este indepartarea rapida a ridurilor si fara supunerea organismului la o interventie chirurgicala. Aceasta din urma se stie ca este mult mai scumpa si necesita un timp mai indelungat de asteptare pana la observarea rezultatelor.

-De asemenea, botoxul previne si extinderea acelor santuri dintre sprancene, a cutelor din jurul ochilor si buzelor, dar si a ridurilor de pe frunte, toata procedura desfasurandu-se in cabinetul medicului in doar cateva minute.

-La cateva zile dupa cu injectii botox vei arata intinerita si mult mai fresh si mai atragatoare, deoarece tot tesutul tensionat din zona faciala devine relaxat.

-Rezultatele obtinute sunt rapide si uimitoare, iar majoritatea persoanelor care deja au apelat la botox sunt foarte multumite si se intorc constant pentru re-tratament.

Argumente CONTRA:

Exista persoane care nu apeleaza la tratamentul cu botox deoarece nu se arata foarte increzatori in aceasta procedura.

-Botoxul poate cauza reactii alergice din pricina substantei bolutilinice din care este facut, acesta intamplandu-se in cazuri foarte rare.  Totodata, mai pot aparea mici vanatai sau inrosire a zonei unde s-a injectat solutia.

-Este de subliniat faptul ca durata de actiune a botoxului este de cateva luni si necesita sedinte noi de tratament, iar pretul nu este accesibil bugetului oricarei persoane.

-Dupa injectarea botoxului este posibil sa existe o expresivitate a fetei mai greoaie, miscarile faciale neavand aceeasi lejeritate.

-Tratamentul in exces poate duce in timp la pierderea expresivitatii fetei.

-Exista de asemenea si persoane la care tratamentul nu are efectul asteptat pentru ca s-a pierdut elasticitatea pieliii, pe astfel de tesuturi botoxul actionand mult mai greu.

In concluzie, tratamentul cu botox efectuat corect de catre un medic specializat, eficient si care respecta toate normele de siguranta, ofera rezultate uimitoare.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Anca Rusu

Adresa:  Str. Maria Rosetti Nr. 26A, Sector 2, Bucuresti 020487, Romania Mijloace de transport in comun Tramvai: 5, 16 (Statia Maria Rosetti) Autobuz: 605 (Statia Maria Rosetti) Metrou: Universitate (14 min), Piata Romana (16 min)

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentalpremier.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!