Botox: cum alegi specialistul, ce trebuie sa-l intrebi, cum sa analizezi informatia?

Botox: cum alegi specialistul, ce trebuie sa-l intrebi, cum sa analizezi informatia?

Botox: cum alegi specialistul, ce trebuie sa-l intrebi, cum sa analizezi informatia? Vizualizari:  3486

Cand vine vorba de indepartarea ridurilor, BOTOX-ul este REGE !

Numarul persoanelor care apeleaza la aceste injectii este intr-o continua crestere. Tinand cont de aceasta popularitate coplesitoare, este doar o chestiune de timp in care tu sau cunostintele tale veti decide sa dati frau liber temerilor si sa scapati de riduri.

Chiar daca injectiile cu botox reprezinta o procedura simpla, rapida si nedureroasa, trebuie facuta intr-un cabinet cu o igiena corespunzatoare si cu un medic specialist in acest domeniu.

Multi doctori au experienta in administrarea injectiilor cu botox. Cu toate acestea, fiecare are calitati diferite, este important sa te documentezi bine inainte sa apelezi la aceste servicii medicale. Trebuie sa tii cont in primul rand de nevoile tale si sa adresezi toate intrebarile care te framanta: daca este dureros, dupa cate zile incepe sa actioneze, cat dureaza efectul tratamentului cu botox, daca exista riscuri, ce efecte secundare pot aparea ?

Nu uita sa ai in vedere studiile profesionale ale medicului si reputatia in acest domeniu.  De preferat este sa te documentezi cu privire la specializarile sale si sa fii sigur ca esti pe cele mai bune maini.

Initial, ti se va efectua o consultatie, in care ti se vor oferi informatiile dorite si se vor face fotografii, care vor fi apoi comparate cu cele initiale, pentru ca tu sa vezi mai bine eficienta pe care o are botoxul pentru indepartarea ridurilor.

De asemenea, medicul trebuie sa iti explice amanuntit in ce consta aceasta procedura si sa te lamureasca cu privire la incertitudinile pe care tu le ai. Clinica la care apelezi trebuie sa corespunda si ea pretentiilor tale, astfel incat atunci cand te vei afla acolo sa te simti linistita, relaxata si in siguranta.

Din ce in ce mai frecvent cabinetele stomatologice ofera si servicii de estetica faciala. Astfel poti profita de vizita la dentist si iti poti imbunatati aspectul facial prin tratamentul cu botox. Procedura se efectueaza rapid, avantajul fiind ca poti face economie de timp rezolvand intr-un singur loc atat problemele dentare, cat si cele faciale.

Atunci cand injectarea botoxului se face intr-un mediu potrivit, sub atenta supraveghere a unui medic profesionist, acreditat in domeniu, acesta are efectul mult dorit anti-imbatranire.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Anca Rusu

Adresa:  Str. Maria Rosetti Nr. 26A, Sector 2, Bucuresti 020487, Romania Mijloace de transport in comun Tramvai: 5, 16 (Statia Maria Rosetti) Autobuz: 605 (Statia Maria Rosetti) Metrou: Universitate (14 min), Piata Romana (16 min)

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentalpremier.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!