Marire buze cu TEOSYAL Kiss

Marire buze cu TEOSYAL Kiss

Marire buze cu TEOSYAL Kiss 2016-08-16, Vizualizari:  1822

Marire de buze

Buzele voluptoase si senzuale sunt secretul seductiei.


Noul produs TEOSYAL® Kiss a fost creat pentru femeile care doresc o marire a buzelor cit mai naturala, senzuala si estetica. Acesta este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat, avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(8-18 luni).

TEOSYAL® KISS este un compus elvetian de ultima generatie,fabricat de TEOXANE la Geneva continand 100% acid hialuronic, acidul hialuronic din gelurile Teosyal nu este de origine animala ci este produs prin fermentatie bacteriana. Utilizarea Teosyal permite atat reliefarea conturului cat si marirea de volum a buzelor.Indicatiile si contraindicatiile maririi buzelor se discuta cu medicul in momentul consultatiei.

Marirea buzelor prin injectare cu acid hialuronic este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala), confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice, este biocompatibil iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat BDDE : gelul devine elastic : umple ridurile , creeaza volum, in derm are o durata de viata de 18 luni.


Gelurile Teosyal : monofazis si omogen.Teosyal ULTRA DEEP este fillerul pentru volum cu cea mai lunga perioada de viata dintre 24 de fillere.Este cea mai completa gama cu 6 produse, prag ,, fara durere '', rezultate estetice naturale si sigure, durabilitate optima, este necesara aceeasi cantitate pentru injectare.


Teoseal are 3 produse exceptionale cu o mare capacitate de creare de volum:
-Teosyal Ultimate Volum Intens
-Teosyal Ultra Deep Modul delicat de a crea volum
- Teosyal kiss Augmentarea buzelor


Tratamentul de marire si modelare a buzelor urmareste in functie de fizionomia pacientului, fie cresterea volumului, fie reconturarea, oferindu-le astfel un aspect mai senzual.

Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu TEOSYAL® Kiss fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr.Mares Roxana-Gabriela

Adresa:  Focsani B-dul INDEPENDENTEI nr. 51 Clinica Cimpeneanca Str.Calea Odobesti nr. 207

Localitate:  Focsani

Telefon/fax:

Website:  http://www.roxy-dent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!