Lifting facial dentar sau chirurgical?

Lifting facial dentar sau chirurgical?

Lifting facial dentar sau chirurgical? 2013-02-12, Vizualizari:  2045

 

Am ales sa tratam acest subiect deoarece de multe ori pacientii ni se adreseaza avand ca fundament un motiv major - varsta, care se manifesta la nivelul fetei prin accentuarea santurilor perilabiale, prin aparitia ridurilor sau a unui zambet modificat datorita vizibilitatii mai reduse a dintilor frontali, etc.

In aceste momente apare dilema Lifting facial dentar   sau chirurgical.In aceste cazuri ne confruntam cu o situatie care trebuie remediata mai mult conservativ decat chirurgical, motivatie data de nenumaratele dialoguri cu pacientii care prefera orice etapa non-chirurgicala indiferent de durata ei.


Un argument solid poate prinde contur pe fundalul dotarilor clinicii, deoarece astazi, clinica Q Smile va poate pune la dispozitie multe alte alternative, fara a va trimite la chirurgul plastician.    

   Cum puteti sa aratati bine trecand doar pe la medicul stomatolog?Trebuie sa stiti ca odata cu trecerea anilor , scurtarea dintilor frontali prin uzura, impreuna cu cea a dintilor laterali duce la modificarea expresiei faciale statice si dinamice, respectiv atunci cand zambiti, se vor vedea mai putin incisivii superiori. Partea inferioara a fetei este mai micsorata ceea ce se traduce prin adancirea aanturilor labionazale si modificarea expresiei statice a fetei.Nu este cazul sa va ingrijorati deoarece stomatologia estetica si protetic a moderna sunt la dispozitia dumneavoastra, iar prin metode minim invazive poate fi obtinut un efect spectaculos.

Specialistii echipei Q Smile  pot reconstitui dintii laterali prin diverse metode: onlay-uri, overlay-uri, coroane dentare, refacand dimensiunea inferioara a fetei si contribuind astfel la obtinerea unei armonii faciale perfecte, efectele fiind identice cu cele ale procedurii de lifting facial nechirurgical.Dintii frontali – incisivii - pot fi refacuti cu fatete, alungirea lor fiind o prioritate pentru refacerea liniei surasului.

Cele mai recomandate sunt fatetele Lumineers , dar si cele din ceramica de ultima generatie, alegerea fiind conditionata de situatia clinica ( aspectul dintilor).In plus combinatiile intre fatetele la dintii frontali si cei din zona laterala pot fi simulate si prezentate pacientului folosind conceptul DSD, pentru a-i oferi siguranta si un lucru mult dorit -"zambetul hollywoodian" - care nu este altceva decat o combinatie spectaculoasa a metodelor prezentate.


Mai mult, micile imperfectiuni de simetrie faciala pot fi corectate cu ajutorul unor filleri faciali , care adaugati in zonele mai aplatizate vor reface si egaliza volumul acestora, iar efectul final - am putea spune ca este unul de senzatie!     

 Pentru ca a arata bine si a avea dinti perfecti este un deziderat al tuturor varstelor!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Claudia Corega

Adresa:  Str. Baba Novac nr. 22, 400080,

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.qsmile.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!