Cand Este Recomandat Implantul Dentar si Care Sunt Avantajele Lui

Cand Este Recomandat Implantul Dentar si Care Sunt Avantajele Lui

cand e recomandat implantul dentar 2015-03-12, Vizualizari:  2385

La LLL Dental lucram cu convingerea ferma ca zambetul este cel mai important accesoriu pe care il poate avea o persoana si, totodata, ca zambetul se traduce in incredere in sine si in sanatate. Si stim cu totii cat de importanta este increderea in sine in orice aspect al vietii noastre cotidiene. Dar ce este de facut atunci cand v-ati dori sa zambiti, aveti toate motivele sa o faceti, insa o cauza stomatologica va retine?

Si pot fi nenumarate motive stomatologice care va pot face sa fiti retinut atunci cand de fapt ati vrea sa zambiti din tot sufletul sau, mai mult, poate chiar sa radeti cu gura pana la urechi.

Unul dintre cele mai des intalnite motive este edentatia (lipsa unuia sau mai multor dinti). Este extrem de important sa inlocuiti dintii care lipsesc, intrucat complicatiile locale produse in timp la nivelul dintilor vecini sunt majore: pierderea osului, imbolnavirea articulatiilor mandibulare, etc. Iar solutia pe care noi o recomandam pentru edentatie este implantul dentar, adica un surub din titan introdus direct in os care tine locul radacinii dintelui inlocuit, reprezentand fundatia viitoarelor lucrari protetice.

Tratamentul prin implantul dentar  este indicat tuturor pacientilor care nu prezinta o contraindicatie absoluta pentru orice fel de interventie chirurgicala generala sau la nivel osos. Iar varsta nu reprezinta o contraindicatie  - tratamentele prin implanturi dentare au devenit indicate si celor care au cel mai frecvent nevoie de ele: batranilor.

Va asteptam in clinica noastra  pentru a va reda zambetul sanatos si increderea in dumneavoastra!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Claudiu Lupascu

Adresa:  Calea Mosilor, nr. 296, bl. 46, sc. 3, parter , ap. 72, 73, 74, 77

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.llldental.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!