SKY Fast & Fixed - extractie, implantare si restaurare

SKY Fast & Fixed - extractie, implantare si restaurare

extractie implantare si restaurare implant dentar 2015-04-06, Vizualizari:  2989

Ajunsi la stomatolog cu ultimele resturi ale danturii, multi pacienti aveau pana acum doar posibilitatea de a incepe un tratament lung, complicat, costisitor si de multe ori dureros, pentru a-si recapata zambetul si increderea in sine prin implanturi dentare.

Sistemul SKY Fast & Fixed de la firma germana Bredent permite realizarea tratamentului intr-un interval de doar 24 de ore!

De multe ori, mai ales daca dintii lipsesc de mult timp, osul maxilar s-a retras, ceea ce face necesar intai un sinus lift, o aditie de os, iar abia apoi putem discuta (in cazul unei evolutii favorabile) de un implant dentar. Mai mult, aceste proceduri pot fi foarte dureroase si necesita o perioada de vindecare si osteointegrare de 3-6 luni.

Prin sistemul SKY fast & fixed se evita asemenea proceduri, intrucat suruburile autoforante pot fi inserate in unghiuri de 17,5 sau 35 grade, astfel incat implantul dentar va gasi aproape intotdeauna masa osoasa sanatoasa in care va putea fi fixat. Un caz recent de folosire a sistemului a fost tratat la Clinica Dentaplus in Bucuresti: “O pacienta in varsta de 57 ani cu lucrari realizate in urma cu 25 ani avea dantura complet deteriorata, putinii dinti ramasi sub aceste lucrari fiind compromisi ( infectii, mobilitate etc.). Dintii nu mai puteau fi recuperati si reutilizati pentru restaurari protetice noi fixe, prin urmare indicatiile de tratament erau fie protezare mobila (idee pe care pacienta a refuzat-o), fie protezare clasica pe implanturi (care implica interventii chirurgicale extensive)",  a aratat Andrei Constantinovici, medic stomatolog in cadrul clinicii Dentaplus.

“Prin noua tehnica Fast and Fixed implementata am reusit  insa sa ii oferim pacientei un zambet perfect in 24 de ore. Pacientei i s-au realizat extractiile dintilor irecuperabili, precum si inserarea implanturilor dentare printr-o tehnica speciala care evita augmentarile osoase si sinus liftul, totul intr-o singura sedinta. Apoi, in decurs de 24 ore pacienta a primit si proteze fixe. Simptomatologia postoperatorie a fost minima: dupa controlul de a 2-a zi, pacienta se grabea sa mearga la o sesiune de <>,” a precizat Dr. Constantinovici.

 

Costurile mai mici, vizitele la dentist mai putine si un timp de tratament cu mult mai scurt, fac din SKY Fast&Fixed solutia o solutie optima de implanturi dentare.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Echipa Dentaplus

Adresa:  Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 35 Sc. A, Apartament 8 Sector 1, Bucuresti Vis-a-vis de Capital Plaza; Intre strada Brazilia si strada Finlanda. Transport: Metrou M1 sau M2 pana la Piata Victoriei. RATB 122, 300, 381, 783 (expres)

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentaplus.eu


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!