German System Dent, Clinica Stomatologica Sector 2- BUCURESTI

German System Dent

 

Persoana de contact: Marian Catalin

Adresa: Bulevardul Lacul Tei 29

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 2

Telefon/fax: 0747 151 516

Website:

574 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - Vineri : 10:00 - 20:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis


Din 2007 ne ocupam de zambetele romanilor.

Suntem o echipa tanara de medici si asistenti pasionati, ce va stam alaturi chiar si in momentele mai putin placute. Cu atitudine prietenoasa si metode inovatoare va ajutam sa va invingeti teama de stomatolog. Si pacientii mici, si adultii cu frica de dentist si varstnicii ce necesita interventii complexe beneficiaza de ingrijire corespunzatoare intr-o atmosfera calma, prietenoasa.

Pentru a ne atinge scopul folosim doar instrumente specializate de citeste tot
inalta calitate si aparatura de ultima generatie, care asigura rezultate impresionante pe termen lung. Interventiile complexe, care in trecut erau dureroase, neplacute sau stanjenitoare sunt usoare atat pentru medic cat si pentru pacient.

In clinica noastra pot fi realizate un numar foarte variat de operatiuni ce tin de sanatatea dentara. Aparatura folosita, de inalta calitate, este esentiala pentru rezultatele finale, durata lucrarii si starea de bine a pacientului. Intrucat ne dorim sa furnizam cele mai bune experiente, am luat toate masurile legate de siguranta actului medical. Ne mandrim sa spunem ca toti membrii echipei cunosc, respecta si folosesc, cu seriozitate maxima, toate elementele de siguranta recomandate de Uniunea Europeana.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Clinica stomatologica specializata in servicii de implantologie, ortodontie, estetica dentara, pedodontie, ododontie, endodontie si parodontologie.

Personal medical

Daniel Ghinea - Medic stomatolog
Stefan Rotaru - Medic stomatolog
Andreea Ursa - Medic specialist ortodont


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!