3 milioane de pacienti au ales Invisalign

3 milioane de pacienti au ales Invisalign

3 milioane de pacienti au ales Invisalign 2015-07-14, Vizualizari:  1164

Descopera procedura moderna de indreptare a dintilor fara brackets sau sarme.

Invisalign – aparatul dentar invizibil – este o metoda moderna de indreptare a dintilor. Acum puteti obtine zambetul mult dorit cu ajutorul aparatului dentar modern. Invisalign este o tehnologie de indreptare a dintilor avansata deoarece va permite cu ajutorul graficei 3D computerizata sa vedeti planul de tratament de la inceput pana la pozitia finala dorita! Puteti sa vedeti cum va evolua indreptarea dintilor dumneavoastra inainte de a incepe tratamentul! Invisalign este de fapt un set de alignere pe care dumneavoastra le schimbati o data la 2 saptamani. Durata tratamentului este intre 9 si 18 luni in functie de complexitatea acestuia.

De ce sa alegeti aceasta metoda de indreptare a dintilor?

Invisalign este invizibil. Exista posibilitatea ca nimeni sa nu observe ca va indreptati dintii sau ca purtati un aparat dentar.

Invisalign este detasabil. Acest beneficiu va permite sa mancati si sa beti ce doriti in timpul tratamentului si sa va spalati pe dinti cum ati face in mod normal.

Invisalign nu are sarme. Acest lucru inseamna ca vizitele la medicul ortodont sunt mai rare asa ca veti petrece mai putin timp pe drumuri la cabinet.

Invisalign iti arata rezultatele inainte! Tehnologia avansata va permite sa vedeti cum vor arata dintii dumneavoastra la finalul tratamentului.

Este singurul aparat dentar la care miscarile se pot programa in functie de dorinta pacientului. Daca de exemplu pacientul are un implant dentar, putem programa aparatul sa nu faca miscari in zona respectiva, fapt imposibil in cazul celorlalte aparate ortodontice.

Cum functioneaza Invisalign?

Este greu de crezut cum un material termoplastic poate indrepta dintii. Astfel aliniatorii deplaseaza dintii cu o aplicare a unor miscari controlate. Invisalign controleaza gradul de deplasare a dintilor si momentul deplasarii. Invisalign este programat sa deplaseze dintii in pozitia prescrisa dorita!

Aceasta metoda de indreptare a dintilor este solutia moderna si cea mai favorabila pentru tine!

Puteti beneficia de acest tratament la Clinica Smile Factory atat in Bucuresti cat si in Timisoara!

 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Smile Factory Bucuresti

Adresa:  Str. Tiblesului nr. 7A 300543 Timisoara (zona Fabric)

Localitate:  Timisoara

Telefon/fax:

Website:  http://www.smilefactory.ro/timisoara/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!