Aparatul Dental Lingual - Incognito

Aparatul Dental Lingual - Incognito

Aparatul Dental Lingual - Incognito 2011-07-11, Vizualizari:  3507
Nu v-ati gandit niciodata la o asemenea asociere. SmileArtist va ofera o solutie moderna in care zambetul este perfect desi se apeleaza la o solutie ortodontica precum aparatul dentar.


Aparatul dentar lingual Incognito are avantajul psihologic ca poate rezolva problemele ortodontice fara senzatia de stres pe care pacientii o resimt atunci cand folosesc aparate dentare obisnuite.


Este numit si aparat dentar invizibil pentru ca bracket-urile sunt fixate pe fata orala (palatinala/linguala) a dintilor, pe interiorul arcadelor dentare, dumneavoastra fiind singura persoana care stiti ca purtati acest aparat.


Aparatul dentar lingual este realizat din aliaje de aur, folosind cea mai noua tehnologie CAD / CAM – deci antialergic - si este fi personalizat pentru fiecare pacient. Acest aparat dentar este creat individual in Germania, in urma unei amprente dentare luate in cabinet. Fiecare arc este adaptat unei etape de tratament precise si adaptat fiecarui caz in parte, pentru un tratament ortodontic perfect si un confort maxim.

Medicii stomatologi de la cabinetul nostru recomanda aparatul dentar lingual si pentru ca restrictiile alimentare sunt reduse in comparatie cu un aparat dentar clasic dar ca si in cazul tuturor aparatelor fixe, nu sunt permise alimentele dure.

Designul plat si perfect adaptat la suprafata dintilor este un alt avantaj al aparatului dentar Incognito, reducand timpul de adaptare.

Este important de specificat ca numai un medic dentist ortodont calificat va poate fixa aceste tipuri de aparate. De exemplu, aparatul lingual necesita o pregatire specifica.

Dintii drepti sunt importanti nu doar pentru infatisarea dumneavoastra ci si pentru sanatate. Dintii netratati si strambi pot avea consecinte serioase pentru sanatatea dumneavoastra.


Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Cora Lucia Buzoianu

Adresa:  Str. Trotusului nr. 83

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.smileartist.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!