Parodontoza o boala tratata acasa in timpul liber

Parodontoza o boala tratata acasa in timpul liber

Parodontoza o boala tratata acasa in timpul liber Vizualizari:  28339
NOU!!! Parodontopatia (parodontoza) &– o boala tratata acasa in timpul tau liber….

 80% din populatia globului prezinta afectiuni gingivale, cu miros neplacut  al gurii, sangerari si dureri  care in timp duc la mobilitatea dintilor si a retractiei gingivale!

Folosirea cu constiinciozitate a tuturor tehnicilor de igienizare nu poate opri actiunile nocive (factori chimici din alimente, bauturi, tutun) si  imbatranirea epiteliului jonctional care va incepe sa aiba o adeziune din ce in ce mai slaba la nivelul dintilor si va permite aparitia pungilor parodontale in jurul dintilor aparent sanatosi.

Aceste pungi parodontale nu sunt vizibile si scapa de multe ori nediagnosticate  chiar in cursul consultului stomatologic  daca nu se incearca masurarea cu sonda parodontala pe toate fetele dintelui.

In aceste pungi parodontale insa se acumuleaza microbi existenti oricum in numar extrem de mare in cavitatea bucala si nu mai pot fi indepartati prin simpla tehnica de periaj deoarece periuta dentara si celelalte mijloace existente nu pot intra in pungile parodontale pentru a curata.

Singura metoda prin care putem suplimenta cantitatea factorilor autologi de regenerare este secretarea lor de catre insasi celulele epiteliului jonctional.

Acest lucru a fost obtinut si demonstrat  imunohistologic la pacientii care au folosit tehnica Gingival Protect pentru 2 luni.

Procedura este simpla si total neinvaziva, necesitand o simpla amprentare a arcadelor dentare si s-a demonstrate ca poate fi folosita si in scop preventiv, neexistand nici un fel de efect advers detectat pana in prezent.

Gutiera, o folie subtire  in care a fost incorporate substanta activa se poarta pe dinti in timpul noptii sau a perioadelor inactive, fara sa existe o obligativitate a utilizarii la anumite ore sau interval de timp, insa cu cat este mai mult utilizata cu atat se obtin rezultate mai rapide.

Rezultatele apar la minim 1 luna de utilizare, cand se observa reducerea mobilitatii dintilor, reducerea pungilor parodontale, oprirea sangerarii si a durerilor gingivale, culoarea gingiei transformandu-se dintr-o culoare rosie inchisa intr-un roz deschis, precum culoarea gingiei foarte tinere.

Informatii suplimentare;  www.gingivalprotect.ro sau apeland la telefoanele: 0722660766, 0723 209290, 0744 485 704 si 021 4106215.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:   Bogdan Vladila

Adresa:  Bucuresti, Calea 13 Septembrie,sect 5 nr. 235, bl V3,sc 2, CP 050723

Localitate:  Sector 5

Telefon/fax:

Website:  https://www.stemgenerator.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!