Ortodontia digitala :Tehnica CLEAR ALIGNER- corectarea pozitiei dintilor cu alignere invizibile

Ortodontia digitala :Tehnica CLEAR ALIGNER- corectarea pozitiei dintilor cu alignere invizibile

ortodontia-digitala 2014-10-27, Vizualizari:  2452

Ortodontia digitala : Tehnica CLEAR ALIGNER- corectarea pozitiei dintilor cu alignere invizibile

 CLEAR ALIGNER THERAPY - alternativa moderna pentru tratamentul clasic cu brackets , numita deseori de pacienti  "aparat dentar invizibil" 

 

presupune purtarea unor alignere personalizate,confectionate din material plastic transparent, corectand pozitia dintilor si ocluzia (muscatura) in mod eficient si estetic(aproape invizibil) . Dupa efectuarea radiografiilor si fotografiilor dentare profesionale, amprenta este trimisa la un laborator dentar dotat corespunzator si certificat in aceasta tehnica, este scanata , realizandu-se modelul virtual 3D .Folosind un soft avansat ,dintii sunt mutati in pozitia corecta programand forte si miscari precis calculate.Printr-o tehnica speciala de frezare CAD/CAM , stereolitografie sau termopresare se confectioneaza alignerele care reproduc fidel secventele proiectate virtual.

 

Pe parcursul tratamentului aceste alignere pot fi indepartate de pacient (in timpul meselor sau periajului) si sunt schimbate periodic ,trecandu-se la urmatorul set. Dintii se vor deplasa putin cate putin ajungand in pozitia prescrisa de medic.

In urma unui consult de specialitate( fotografii dentare profesionale,interpretare radiografii, analiza modelului ) puteti afla diagnosticul precis si metoda de tratament potrivita cazului dvs.

 

Dr.Lavinia Sava , Office4Dentistry Str.Alba Iulia nr.19 Bistrita

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Lavinia Sava

Adresa:  Str.Pietrosul 2B,SC.G

Localitate:  Bistrita

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentalboutique.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!