Ortodontia

Ortodontia

Ortodontia 2010-01-13, Vizualizari:  3286

Increderea in sine este imbunatatita printr-un tratament ortodontic care va face ca dintii, buzele si fata sa fie proportionale. In acest sens, un tratament ortodontic va aduce beneficii in cariera si viata sociala, la fel cum va imbunatatii atitudinea generala asupra vietii.


Poate veti fi surprinsi sa aflati ca dintii drepti sunt mai putin expusi la traume, carii si probleme gingivale decât dintii cu probleme ortodontice netratate. Dintii frumosi aliniati aduna mai putina placa bacteriana, o pelicula subtire, lipicioasa compusa din bacterii, saliva si mâncare. Bacteriile din placa bacteriana hranite cu carbohidrati (zahar si amidon) produc acizii care ataca dintii, in acest mod aparând cariile.

De asemenea, placa bacteriana creste riscul aparitiei bolilor parodontale. Atunci când dintii sunt frumos aliniati, placa bacteriana nu se va mai atasa de ei, scazând astfel aceste riscuri. Cel mai important fapt este ca dintii aliniati sunt mai usor de curatat si de ingrijit.


Problemele ortodontice netratate se pot inrautatii. Acestea vor duce la aparitia cariilor, boli parodontale, distructii ale osului care sustin dintii, dificultati in masticatie si digestie, mergând pâna la aparitia durerilor in articulatii sau ale fetei si gâtului. Un tratament ortodontic aplicat din timp corecteaza aceste nereguli, facând tratamentul sa fie mai usor de efectuat si mai putin costisitor decât atunci când tratamentul este efectuat tardiv, iar problemele ortodontice sunt mult mai grave.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Cristian Stefan

Adresa:  1. Stephanie's Dental Clinic Domenii (Bl.Ion Mihalache, langa Piata Domenii),Sector 1 - NON STOP 2. Stephanie's Dental Clinic Grigorescu(langa statia de metrou Nicolae Grigorescu),Sector 3 - NON STOP 3. Stephanie's Dental Clinic Brancoveanu (langa statia de metrou Constantin Brancoveanu),Sector 4 - NON STOP 4. Stephanie's Dental Clinic Afi Palace Cotroceni (langa mall Afi Palace),Sector 6 - NON

Localitate:  Sector 6

Telefon/fax:

Website:  http://www.mediculstomatolog.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!