FATETE DENTARE - Obtii un zambet de Hollywood

FATETE DENTARE - Obtii un zambet de Hollywood

FATETE DENTARE  - Obtii un zambet de Hollywood Vizualizari:  2088

Indicatii pentru fatete dentare

Dantura care prezinta fisuri sau fracturi fara ca acestea sa afecteze radacina.

Fisurile smaltului modifica nuanta odata cu trecerea timpului, astfel incat pacientul nu mai este multumit de aspectul lor, de asemenea poate resimti un disconfort in momentul consumului de alimente si bauturi reci sau fierbinti.

Atunci cand exista inghesuiri sau spatieri inestetice ale dintilor

Atunci cand exista dinti cu o forma inestetica

Atunci cand dintii capata o nuanta inestetica.

FATETE DE ZIRCONIU 

Zirconiul este un material revolutionar al stomatologiei care permite ca lumina sa patrunda la fel ca in cazul danturii naturale, fiind considerata mult mai estetica decat varianta metalica la care apeleaza mult pacienti. Zirconiul este biocomptabil, fiind bine tolerat de catre organism, nu provoaca alergii si nici nu transmite variatiile de temperatura, astfel ca pacientii nu vor mai resimti disconfort atunci cand consuma alimente fierbinti sau reci, ajutand ca nervul sa fie pastrat in viata, ceea ce duce si la o rezistenta sporita in timp a dintelui natural. Fiind foarte subtire, adera cu usurinta la dintele natural, fiind aplicat prin intermediul unui adeziv special, iar in cele din urma se va obtine zambetul mult dorit.

Astfel, prin intermediul fatetelor dentare de zirconiu, zambetul pacientilor poate fi infrumusetat, devenind mult mai alb si capatand o forma placuta a dintilor. Fatetele se realizeaza din diferite materiale precum compozitul, ceramica ori zirconiul, fiecare dintre ele avand propriile proprietati. Acestea se lipesc pe dintii naturali.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr.Mares Roxana-Gabriela

Adresa:  Focsani B-dul INDEPENDENTEI nr. 51 Clinica Cimpeneanca Str.Calea Odobesti nr. 207

Localitate:  Focsani

Telefon/fax:

Website:  http://www.roxy-dent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!