Estetica dentara de la Dentarbre iti intoarce zambetul stralucitor

Estetica dentara de la Dentarbre iti intoarce zambetul stralucitor

estetica dentara la dentarbre 2019-03-12, Vizualizari:  290

In ultimele decenii, procedurile de estetica dentara au devenit din ce in ce mai populare in toata lumea. Dorinta de a arata intr-un anumit fel afecteaza mult increderea in sine si, respectiv, calitatea vietii. Zambetul, fara indoiala, sporeste increderea in sine, de aceea tot mai multi oameni isi doresc sa aiba un zambet sanatos si frumos. Daca doresti sa efectuezi o anumita procedura de  estetica dentara , te poti adresa la clinica stomatologica Dentarbre.Ce fel de tratamente ofera Dentarbre?
La Dentarbre Dental Clinic te poti adresa pentru proceduri precum: albire dentara profesionala, fatete si tratamentul discromiilor si a fracturilor cu ajutorul coroanelor de acoperire integral fizionomice.


Albirea dintilor este o procedura cosmetica care poate fi efectuata (cu anumite riscuri) si acasa, prin utilizarea unor produse cu efect de albire, cum ar fi paste de dinti speciale sau produse pentru clatire. Daca aceste produse nu au efect asupra ta sau daca doresti rezultate mai rapide, atunci poti apela la o albire profesionala a dintilor. Un astfel de tratament de estetica dentara tratament dureaza intre 30 si 60 de minute, iar imbunatatirile se observa, de regula, dupa prima sedinta. Totusi, procedura nu este permanenta, asa ca multi pacienti au nevoie de mai multe programari la dentist pentru atingerea unor rezultate cu adevarat satisfacatoare. Tratamentul este potrivit pacientilor cu varsta de peste 16 ani.Fatetele dentare sunt o alta procedura extrem de populara datorita rezultatelor rapide. In doar cateva vizite la medicul dentist, pot fi rezolvate probleme dentare precum discromii, modificari de forma, dinti fracturati sau cu obturatii vechi, care s-au colorat in timp. Fatetele trebuie inlocuite la timp. Frecventa inlocuirii lor depinde de modul in care sunt ingrijite si mentinute.


Un alt tip de tratament de care poti beneficia la clinica Dentarbre este acoperirea dintilor cu coroane integral fizionomice. Coroanele pot fi folosite pentru a imbunatati aspectul unor dinti cu o forma neregulata, cariati, sparti sau ciobiti, care au avut plombe foarte mari si pentru a acoperi spatiile interdentare.


 


Aceste tratamente stomatologice de estetica dentara sunt importante pentru recapatarea increderii in sine a pacientului. Nimic nu se compara cu un zambet stralucitor si increzator.


Sursa: https://phauci.com/estetica-dentara-de-la-dentarbre-iti-intoarce-zambetul-stralucitor/

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dentarbre Dental Clinic - cabinet stomatologic Bucuresti

Adresa:  Soseaua Colentina, nr. 16, Bl. A1, Complex Rose Garden, Sector 2, Zona Obor - Colentina - Doamna Ghica, Bucuresti, Romania

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  https://www.dentarbre.com


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!