Fatete Dentare - Solutia Pentru Zambetul Mult Dorit

Fatete Dentare - Solutia Pentru Zambetul Mult Dorit

Fatete Dentare - Solutia Pentru Zambetul Mult Dorit 2016-03-22, Vizualizari:  1462

           Zambetul ne poate face sa fim mai atragatori pentru ceilalti si chiar mai competenti, are influenta asupra starii de spirit, imbunatateste imunitatea, ne stimuleaza mecanismul de gratificare intr-un fel in care nici macar ciocolata nu o poate face. Cercetatorii britanici au descoperit ca un singur zambet poate genera acelasi nivel de stimulare cerebrala precum 2000 de tablete de ciocolata. Si cu mai putine calorii… suntem singura specie care zambeste de la nastere. De ce insa ne surprindem atat de rar zambind? Poate nu consideram ca avem un zambet suficient de atragator?

          Preocuparea pentru estetica dentara a crescut in ultimul timp, in special ca urmare a influentei media.  Factorii care influenteaza notiunea de estetica dentara pot varia cu timpul. Daca in trecut diastema (spatiul dintre incisivii centrali superiori) era considerat un simbol al frumusetii, astazi se apeleaza la tratamentele cosmetice dentare pentru a inchide acest spatiu. Cel mai important factor care influenteaza perceptia de “dinti frumosi” in momentul de fata este culoarea dintilor, naturaletea lor, numarul de dinti expusi, gradul de simetrie.

Fatete dentare, solutia pentru zambetul pe care ti-l doresti!

Fatetele dentare, ca orice manopera medicala prezinta indicatii si contraindicatii, avantaje si dezavantaje pe care este bine sa le cunoasteti inainte de a apela la aceasta procedura. Daca dintii prezinta fisuri, modificari de culoare sau pozitie fata de dintii simetrici, obturatii fotocompozite (plombe) de dimensiuni mari sau inestetice sau spatii intre dinti, este indicat sa apelam la aplicarea unor fatete deoarece prin indepartarea minima de tesuturi dure dentare se pot obtine rezultate uimitoare. Aplicare fatetelor nu presupune devitalizarea dintelui/dintilor (scoaterea nervului) deci, este o manopera extrem de conservativa, se efectueaza sub anestezie locala pentru a asigura un confort sporit, confera un aspect foarte natural ca urmare a grosimii reduse si a unei adaptari si integrari foarte bune la nivel gingival. Nu isi modifica culoarea in timp, pot acoperi o gama extrem de variata de imperfectiuni, sunt durabile, reprezinta o alternativa aproape imediata de a modifica forma si culoarea dintilor; pot fi aplicate si pe dintii de culoare foarte inchisa in ciuda faptului ca sunt foarte subtiri; pot fi intretinute foarte usor si in functie de caracteristicile de forma, culoare, transparenta si transluciditate pot inlocui aspectul nenatural al anumitor lucrari.

 

 

Continuarea articolului o gasiti aici: http://www.llldental.ro/fatete-dentare-solutia-pentru-zambetul-mult-dorit

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Claudiu Lupascu

Adresa:  Calea Mosilor, nr. 296, bl. 46, sc. 3, parter , ap. 72, 73, 74, 77

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.llldental.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!