Fatetele dentare Alba ca Zapada

Fatetele dentare Alba ca Zapada

Fatetele dentare Alba ca Zapada 2013-02-12, Vizualizari:  2883

 Asa cum va povesteam in articolele anterioare, transformarea radicala a aspectului facial nu este legata in zilele noastre neaparat de chirurgia plastica.


Progresele mari din stomatologia cosmetica si sutele de mii de cazuri tratate, mai ales in USA, ne demonstreaza ca puteti arata bine cu ajutorul unui specialist in stomatologie cu o pregaÉtire temeinica, care sa combine abilitatile sale artistice cu tehnologia de ultima ora -Digital Smile Design .

In ultimii ani adresabilitatea pentru refacerea esteticii dintilor vizibili, anteriori a crescut simtitor, deoarece dorinta pacientilor este aceea de a urma proceduri minim invazive, preferand astfel, in marea lor majoritate, fatetele dentare.


Aceste regine ale stomatologiei moderne ofera solutii in majoritatea cazurilor.Uneori este necesara slefuirea minima a dintilor ( in cazuri cu obturatii multiple, cu defecte mari de smalt) iar alteori, acest procedeu nu este necesar - se iau doar amprentele, iar pe modelele pacientului se simuleaza situatia ideala –forma si culoarea fatetelor, si se observa dintii pe care se indica a fi aplicate pentru a obtine un efect estetic maxim.


In combinatie cu simularea digitala si inregistrarea dinamica a zambetului original, pacientul este informat asupra tuturor etapelor terapeutice.

Dar ce sunt fatetele dentare?Sunt foite subtiri de portelan de grosime minima de 0.3 mm care se aplica pe suprafata dintilor frontali si uneori si din zona laterala, ce corecteaza culoarea, eventualele spatieri, diasteme, inghesuiri usoare, fluoroza dentara, petele de tetraciclina sau fracturile de smalt.

 

Fatetele dentare  sunt translucide si au un aspect foarte natural - cele mai exigente, ce satisfac toate pretentiile estetice sunt Lumineers-urile, fabricate in California, USA, din portelanul cel mai rezistent si sofisticat, si care raspund, datorita tehnologiei lor de utilizare si a cimenturilor utilizate, oricarei cerinte fizionomice.

O alta optiune ar fi fatetele realizate din ceramica clasica, care sunt si ele extrem de estetice, dar pentru acestea trebuie mentionat faptul ca uneori grosimea mica si cimentul utilizat nu mascheaza modificarile de culoare ale dintilor.

De ce utilizam fatetele dentare?La Q Smile  credem ca este cea mai simpla metoda de a obtine un zambet perfect. Pacientii vad schimbarea imediat, mai intai pe simularea de pe model, apoi pe simularea live din gura si in final la cimentarea fatetelor.

Daca in urma cu 2-3 ani, o culoare naturala a dintilor era cea pe care o preferam pentru ca era cea utilizata in scoala, si o vedeam la conferintele unor experti europeni in domeniu, experienta americana m-a convins ca nu este o atributie majora a medicului estetician consilierea pacientului in aceasta directie.

Stau marturie vedetele americane, pacientii din clinicile din Los Angeles pe care i-am urmarit pe parcursul tratamentului si cu care am discutat indelung asupra deciziei lor, care au optat pentru o culoare "alba", iar la sfarsit, prin intermediul unor zambete perfecte, mi-au confirmat importanta propriului aspect in defavoarea celui preferat de medic.

Aici fac referire strict la aspectele ce tin de culoare, pentru ca in celelalte arii, stiinta si arta realizarii completeaza culoarea in cursa spre perfectiune si realizarea unui make-over radical..Dorinta mea nu este aceea de a realiza un numar impresionant de fatete, ci de a individualiza tratamentul si de a consilia pacientul, pentru ca, la sfarsit glamour-ul sa nu tradeze originea lui, ci doar sa atraga irezistibil toate privirile.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Cristina Terhes

Adresa:  Str. Baba Novac nr. 22, 400080,

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.qsmile.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!