Implanturi dentare fara taieturi! Implant dentar, bont provizoriu si coroana provizorie totul, intr-o singura zi!

Implanturi dentare fara taieturi! Implant dentar, bont provizoriu si coroana provizorie totul, intr-o singura zi!

Implanturi dentare fara taieturi 2017-01-17, Vizualizari:  858

Daca, in trecut, implanturile dentare insemnau o corvoada pentru care trebuia sa va rupeti o buna bucata atat din timpul, cat si din bugetul dumneavoastra, odata cu tehnologia moderna, acest tip de interventie stomatologica se poate face in conditii mult mai simple si mult mai confortabile pentru pacient. 

Astfel, am ajuns la performanta ca implanturile dentare sa fie inserate in numai doua vizite la dentist! In plus, pacientii care, in timp, au dezvoltat o frica de stomatolog au parte de inca o veste buna: insertia implanturilor dentare se face fara taieturi, cu ajutorul dotarilor de varf de care dispune Clinica 32! 

Pentru a dezvolta putin procedeul prin care am reusit simplificarea acestui tip de interventie, trebuie sa mentionam ca inca de la prima sedinta, identificam problemele danturii pacientului si incepem sa lucram pentru a le corecta: atat maxilarul, cat si dintii pacientului vor fi scanati 3D pentru a construi o imagine virtuala a rezultatului final. Apoi, scanarile se trimit la laborator, de unde, in numai 24 de ore, vom primi o imagine completa a finalitatii lucrarii dentare. Dupa ce verificam ca totul este in regula, trimitem proiectul spre executie, urmand ca, in doar cateva zile, piesele – impreuna cu ghidul de montare sa fie livrate, iar pacientul sa se poata bucura de ele. 

Observati ca, pana in momentul celei de-a doua sedinte, nu se intervine fizic in gura pacientului, ci el este supus doar unor investigatii. De-abia atunci cand lucrarea este gata integral ne apucam sa lucram efectiv la inserarea implanturilor dentare. Pentru a fi siguri de calitatea si de durabilitatea lucrarii, strangerea bonturilor nu se face manual, ci tot cu ajutorul tehnologiei de varf de care dispune Clinica 32: robotul Torque Control, controleaza electronic strangerea bonturilor, astfel incat forta aplicata sa nu fie nici prea puternica, nici prea slaba (in aceste cazuri, implantul dentar ar putea degenera inainte de vreme).

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr Razvan Boberis

Adresa:  Str. Scarlatescu, nr. 3, Sector 1, Bucuresti (langa Piata Victoriei)

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.clinica32.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!