Cum sa ne spalam corect pe dinti?

Cum sa ne spalam corect pe dinti?

Cum sa ne spalam corect pe dinti? 2014-04-01, Vizualizari:  1879

Periajul corect se realizeaza prin miscari verticale de la gingie spre dinte, repetate de cate  10 ori pe fiecare grup de dinti acoperit de capul periutei. Miscarile verticale se realizeaza atat pe suprafata externa a  dintilor, cit si pe cea interna.

Apoi se periaza suprafata masticatorie a grupurilor laterale (partea cu care mestecam a maselelor).

Atunci cand periajul arcadei superioare este incheiat se trece la arcada inferioara, respectand aceleasi etape. Durata medie  a periajului dentar este de 3 minute!!!

Periajul dentar zilnic este extrem de important, dar chiar si in cazul in care este efectuat corect si regulat, nu este eficient in a indeparta si depunerile de tartru care se acumuleaza periodic pe dinti.

Este  necesara deci interventia medicului dentist pentru o curatare profunda si indepartare profesionala a tartrului prin efectuarea sedintelor profesionale de profilaxie realizate in cabinetul stomatologic (detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, airflow) cel putin o data la 6 luni.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul cabinetului nostru stomatologic www.drmdental.ro sau sa ne contactati, o echipa de medici dentisti fiind gata sa va ofere ajutor si sfaturi. 

Un zambet frumos este doar un zambet sanatos!!!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. M Dental Satu Mare

Adresa:  Str. I.C.Bratianu, nr 9/20 - langa magazinul germanos

Localitate:  Satu Mare

Telefon/fax:

Website:  http://www.implanturi-dentare-satumare.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!