Extinderea beneficiilor tratamentului cu implanturi: Supraprotezari partiale mobilizabile pe implanturi

Extinderea beneficiilor tratamentului cu implanturi: Supraprotezari partiale mobilizabile pe implanturi

Extinderea beneficiilor tratamentului cu implanturi: Supraprotezari partiale mobilizabile pe implanturi 2010-06-28, Vizualizari:  2005

Multitudinea de beneficii aduse pacientilor, provenite din terapia pe baza de implanturi dentare, a fost bine documentata de mai mult de 20 de ani. Modalitatile de restaurare pe baza de implanturi au extins posibilitatile de inlocuire a dintilor si restaurarea functiilor in ambele cazuri de edentatii partiale, sau totale. Acest articol nu intentioneaza sa revizuiasca previzibilitatea supraprotezarilor pe implanturi sau beneficiile unei sanatati coplesitoare, psihice si functionale derivate din tratamentul cu proteze mobilizabile. Acest articol va prezenta avantajele clinice si sociale a unei metode de tratament alternative – supraprotezari partiale, mobilizabile, pe implanturi – care permite mai multor pacienti sa beneficieze, in urma unui astfel de tratament.

...citeste mai mult pe http://blog.dentanacas.ro!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  ROBERT C. VOGEL, DDS

Adresa:  Apusului Nr.76, sector 6, Bucuresti

Localitate:  Sector 6

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentanacas.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!