One day surgery - Ziua dedicata unui singur pacient!

One day surgery - Ziua dedicata unui singur pacient!

implant dentar ziua dedicata unui singur pacient 2014-12-16, Vizualizari:  2479

 Dedicam unui singur pacient ce prezinta afectiuni stomatologice din cele mai complexe si care necesita interventii chirurgicale de anvergura mai mica sau mai mare – o zi in care intreg personalul medical ii sta la dispozitie in exclusivitate cu maxima atentie si profesionalism.

Parte din filosofia Clinicii ASCLEPIMED, aceasta este o maniera in plus prin care intelegem sa ne manifestam grija si preocuparea pentru fiecare pacient al nostru ce are nevoie de reabilitari complexe, oferindu-i liniste absoluta, lipsa pressing-ului prezentei altor pacienti la rand in asteptare si atentia intregului personal focusat pe el.

Se realizeaza astfel in aceeasi zi, interventii chirurgicale complexe – one stage surgery – lucru extrem de benefic pentru pacient, atat pentru viteza de finalizare a tratamentului prin eliminarea disconfortului interventiilor repetate, precum si prevenirea infectiilor de vecinatate.

ASCLEPIMED Dental Clinics este locul in care fiecare pacient isi poate schimba viata.

Changing lives..

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Assoc. Prof. Dr. Daniel Traian Iordachescu

Adresa:  Str. Dr. Grigore Romniceanu , nr 12 Sector 5, Cotroceni

Localitate:  Sector 5

Telefon/fax:

Website:  www.asclepimed.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!