Fatetele Dentare - Vedetele Cosmeticii Dentare

Fatetele Dentare - Vedetele Cosmeticii Dentare

Fatetele Dentare - Vedetele Cosmeticii Dentare 2016-02-17, Vizualizari:  1306

Pacient: Am auzit de curand de fatete dentare, dar nu stiu daca sunt potrivite pentru problemele mele.
Dr. Manuela Lupascu: Fatetele dentare fac parte din arsenalul modern in practicarea stomatologiei estetice. Aplicarea doar pe fata vizibila a dintilor, cu predilectie a dintilor frontali, a unor fatete speciale din ceramica integrala eMAX, corecteaza defectele de forma pozitie si culoare.


Fatetele dentare pot elimina defectele unui singur dinte, dar se folosesc cel mai adesea pe grupuri simetrice de mai multi (4, 6, 8, 10) dinti, creand astfel un aspect vizual estetic superior, pentru intregul zambet. Inainte de montarea fatetelor dentare, este recomandata realizarea unui detartraj, urmat de albire profesionala.

AVANTAJELE  FATETELOR DENTARE

Rezultatele tratamentelor cu fatete dentare dau satisfactie maxima, obtinandu-se RAPID (!) un zambet alb, luminos, cu dinti frumos aliniati, perfecti din punctul de vedere al esteticii dentare!

Alt avantaj al fatetelor dentare consta in obtinerea unor rezultate estetice excelente, cu o atitudine conservatoare fata de dinti, necesitand o preparatie minim invaziva, superficiala a acestora.

Dintii raman vitali.

 

 Continuare articolului o gasiti aici: http://www.llldental.ro/fatetele-dentare-vedetele-cosmeticii-dentare

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  LLL Dental

Adresa:  Calea Mosilor, nr. 296, bl. 46, sc. 3, parter , ap. 72, 73, 74, 77

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.llldental.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!