Albirea dintilor in cabinet sau acasa?

Albirea dintilor in cabinet sau acasa?

Albirea dintilor in cabinet sau acasa? 2008-11-25, Vizualizari:  7540
Dilema ...medicului dentist? 
Inainte de a oferi tratamente pentru albirea dintilor in clinica dvs., veti trece probabil prin vechea dilema: in cabinet, sub supraveghere sau acasa si la sfarsitul tratamentului la control? Aceasta dilema nu mai este una de actualitate in ziua de astazi, cand sistemele de albire depasesc ca performanta si eficienta nevoia de a mai supraveghea pacientul.

Sistemul Profesional de albire BEYOND™ inseamna ca in 30 de minute Tratamentul de albire sa fie inceput si terminat, urmand ca dvs. sa ii oferiti pacientului ultimele indicatii si recomandari. Fara supraveghere post-tratament, fara telefoane date pe numarul de urgente, fara batai de cap! Acesta este Sistemul Profesional de albire BEYOND™. Satisfactie maxima atat pentru medic cat si pentru pacienti, timp de operare deosebit de redus si posibilitatea ca procedeul de albire sa fie efectuat de catre o asistenta, medicul dentist putand lucra in acest timp la alte probleme. Numai cu BEYOND™ veti putea obtine pana la 12 nuante pe cheia VITA in numai 30 de minute, in conditii de siguranta absoluta.
Singurul procedeu pe care uneori il veti face va fi sedinta de fluorizare, cu o durata de cateva minute si o frecventa de mai putin de 5-10% din numarul de pacienti.


Dilema pacientului = dilema costurilor

Ca si pacient al unui medic dentist, sunteti evident interesat sa primiti cele mai bune tratamente, la cele mai convenabile preturi. Foarte multa lume cauta informatii in fiecare zi despre albirea dintilor, majoritatea incercand sa o faca acasa, la un pret cat mai mic, iar un procent mai redus cauta cabinetele care fac albirea dintilor in-office.
Recomandarea noastra inainte de orice fel de albire este sa consultati medicul dvs. dentist, care va poate spune daca dantura dvs. este capabila sa treaca printr-un astfel de procedeu. In majoritatea cazurilor nu sunt restrictii, dar daca aveti cumva probleme cu gingiile sau aveti fisuri dentare (mai mult sau mai putin evidente), va sugeram sa evitati albirea dintilor pana dupa tratarea acestora. Profesionistul dvs. dentar v-a recomanda de asemenea un detartraj si un periaj profesional prealabile albirii dintilor si importante pentru a obtine un rezultat optim.
Medicii care lucreaza cu Sistemul Profesional de albire BEYOND™ nu va vor putea garanta rezultatele cele mai bune daca dvs. nu veti dori sa optati pentru aceste pregatiri prealabile (control si eventual detartraj/periaj profesional). Costul acestor operatiuni nu este unul ridicat, dar importanta lor este evidenta.
Revenind la albirea dintilor in clinica sau acasa, dvs. ca si pacient trebuie sa luati in considerare mai mult decat costurile. In general, acestea sunt criteriile de baza in tara noastra pentru albirea dintilor, dar se pleaca de la o premiza eronata. Procedeul da rezultate atat in cabinet cat si cu produsele pentru acasa marca BEYOND™. Insa diferenta se concretizeaza in rezultate.
Daca va multumiti cu mai putine nuante (maxim 6), cu un timp mai indelungat de utilizare a aparatului de albire si cu o durabilitate mai scazuta, totul in favoarea unui cost mai redus, veti merge catre tratamentul de albire acasa. BEYOND™ va ofera cel mai puternic Accelerator de albire pentru acasa existent pe piata (pana la 6 nuante obtinute), la preturi promotionale si cu toate instructiunile de care aveti nevoie.

Pentru pacientii care doresc rezultatele maxime (maxim 12 nuante) in timpi redusi, facute sub supravegherea unui profesionist dentar, cu posibilitatea de a trata usor si gratuit eventualele sensibilitati si beneficiind de toate sfaturile post-albire necesare, le recomandam cu caldura sa apeleze la Clinicile care folosesc Sistemul Profesional de albire BEYOND™.

Contrar opiniei generale, metoda pentru albirea dintilor in clinica si cea pentru acasa nu sunt concurente. Castigatorul absolut este Sistemul Profesional de albire pentru cabinete, iar aparatele pentru acasa (oricare, nu doar cele de la BEYOND™) se recomanda mai degraba intretinerii albirii profesionale efectuate in cabinet. Dvs. ca pacient stiti evident mai bine care va sunt posibilitatile si optiunile, dar nu uitati, calitatea absoluta are intotdeauna pretul ei.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Alex Jamgossian

Adresa:  Str. Frunzisului nr.11, Cluj Napoca

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  https://www.eurocomgroup.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!