Recomandari pentru albire de dinti acasa cu Opalescence

Recomandari pentru albire de dinti acasa cu Opalescence

Recomandari pentru albire de dinti acasa cu Opalescence 2012-04-14, Vizualizari:  11674

 Recomandari pentru albire de dinti acasa cu Opalescense

Metoda: se aplica gelul din seringa in mulajele de plastic in special la dintii vizibili, din fata si se aplica seara pana dimineata mulajele pe dinti timp de 3-8 zile. Utilizand o periuta de dinti moale, servetel sau cu degetul curat, se va indeparta usor excesul de gel care poate depasi marginile gutierei.

In timpul tratamentului se recomanda evitarea produselor bazate pe tutun si cafea; vinurile, sucurile acidulate si pline de coloranti, mancarurile cu sosuri si orice produs alimentar prea cald sau prea rece. Deasemenea se evita ceaiurile si citricele: banane, lamai etc.

 

Dintii se pot albi doar pana la culoarea lor naturala (culoarea de eruptie a dintilor naturali). Nu veti obtine un alb imaculat daca culoarea naturala a dintilor dumneavoastra nu corespunde.

 

Albirea poate cuprinde doar dintii naturali; nu se vor albi lucrari dentare sau obturatii cu compozit; lucrarile dentare nu sunt afectate.

Fumatorii, care si-au patat dintii datorita tutunului pot folosi albirea dintilor pentru readucerea lor la culoarea naturala.

Persoanele cu pete de tetraciclina (pete maronii pe suprafata dintilor) vor avea nevoie de tratament prelungit, repetat.

Post-tratament(dupa tratament), recomandam insistent evitarea timp de 48 de ore a produselor bazate pe tutun si cafea; vinurile, sucurile acidulate si pline de coloranti, mancarurile cu sosuri si orice produs alimentar prea cald sau prea rece. Pacientii care nu tin cont de aceste indicatii risca sa faca un tratament profesional de albire inutil.

Daca apare o usoara sensibilitate in timpul tratamentului sau dupa, aceasta este normala, in special in cazul pacientilor cu dinti sensibili. Se recomanda purtarea gutierei cu pauze intre nopti sau se utilizeaza un gel cu fluor in gutiera. Aceasta sensibilitate ca si un posibil disconfort al gingiilor, buzelor, gatului, este cauzata de deshidratarea smaltului si va trece in maxim 24 de ore de la terminarea tratamentului si rehidratarea suprafetei dintilor.

Exista un procent de 5% in toata lumea, care nu raspunde la nici un tratament de albire, indiferent de metoda sau produs. Daca dupa 4 zile de tratament nu observati nici o diferenta fata de dintii nealbiti, inseamna ca faceti partea dintre acestia.

 

Recomandare pentru unii dinti foarte colorati

Daca dupa albire ramane un dinte vizibil mai colorat, se poate aplica mulajul de plastic cu gel numai pentru acel dinte inca 3-5 zile.

Nu se recomanda aceasta metoda in timpul sarcinii sau lactatiei !

Gelul de albire se pastreaza in frigider de preferat dar nu se ingheata.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Mihai Fasola

Adresa:  Dispensar Medical, Pancesti, Sascut, Bacau

Localitate:  Sascut

Telefon/fax:

Website:  http://www.mihaifasola.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!