Implantul dentar in Timisoara

Implantul dentar in Timisoara

Implant dentar Timisoara, Dr. Cristina Mihai 2019-02-04, Vizualizari:  317

Implant Dentar


Implantul dentar a revolutionat tratamentele in stomatologie, astfel nu mai e nevoie sa se sacrifice dintii vecini, care pot fii sanatosi, in vederea realizarii unei lucrari protetice pentu a inlocui dintele lipsa.


Pierderea dintilor creaza adevarate probleme mai ales daca inlocuirea acestora e frecvent amânata. in urma pierderii unui dinte, osul se va resorbii daca nu se intervine prompt. Dintii vecini si opusi vor migra astfel incât se produc dizarmonii ocluzale, de muscatura si patologii ale articulatiei temporo – mandibulare.


Implantul e o piesa sterila si biocompatibila de aceea inainte de inserarea acestuia se va realiza igienizare profesionala, se vor trata toate cariile dentare si se vor extrage dintii irecuperabili.


Implantul dentar este fabricat din titan tratat si inlocuieste radacina dintelui care lipseste.


Pentru a depista inaltimea si grosimea osului e nevoie de o investigatie suplimentara si anume o tomografie care reda tridimensional oasele maxilare.


Prima interventie este cea de inserare a implantului cu sau fara aditie de os, in functie de caz. Dupa perioada de osteointegrare de aproximativ patru – sase luni se descopera implanturile si se ataseaza bontul protetic. Urmeaza etapa de amprentare si in urma modelului creat in laborator, tehnicianul dentar confectioneaza coroana in maxim doua saptamani.


La persoanele edentate total se pot insera un numar de implanturi, in functie de caz, pentru a stabiliza proteza.


Toate acestea necesita experienta, competenta si specializare din partea medicului.


in clinica noastra beneficiati de implanturi inserate de un medic ce a studiat sase ani medicina dentara, sase ani medicina generala si cinci ani de specializare in chirurgie oro-maxilo-faciala.


Va asteptam in cele mai bune conditii!


Dr. Cristina Mihai, Timisoara

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

DOWNLOAD acum si citeste fisierul complet!!

Autor:  Cristina Mihai

Adresa:  STR. DRUMUL FERMEI NR.95, ET.1, AP 12, INTERFON 112 - POPESTI LEORDENI

Localitate:  Popesti-Leordeni

Telefon/fax:

Website:  http://www.popestident.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!