Implant Dentar All-on-4/All-on-6

Implant Dentar All-on-4/All-on-6

Refacere dantura prin implant Vizualizari:  23

Implanturile dentare au rolul de a inlocui radacinile dintilor.


Implanturile asigura un suport puternic pentru restaurarile protetice fixe sau mobilizabile care sunt menite sa inlocuiasca dintii naturali.


Implanturile sunt fabricate din titan sau zirconiu.


Datorita durabilitatii dovedite si a versatilitatii posibilitatilor protetice de restaurare , implanturile din titan sunt cele mai comune si mai des folosite.


Implanturile dentare  sunt o buna metoda de a inlocui dintii care lipsesc de pe arcada si de asemenea ofera posibilitatea unui restaurari fixe in detrimentul uneia mobile sau mobilizabile.


  


Avantajele implanturilor dentare 


Avantajele implanturilor dentare sunt multiple si putem enumera :


 Imbunatatirea aspectului estetic


 Implanturile dentare inserate corect vor permite realizarea unor lucrari protetice care sa reproduca toate detaliile legate de morfologia dintilor naturali.


 Imbunatatirea functiei masticatorii


 Protezele mobile pot face masticatia foarte dificila. Implanturile dentare functioneaza ca si dintii naturali , permitand pacientului o masticatie corecta.


 Durabilitate


 Implanturile dentare sunt foarte durabile ; daca terapia de mentinere este realizata corect , aceatea pot dura chiar toata viata.


 Imbunatatirea fonatiei


 In timp ce protezele mobile si cele mobilizabile pot ingreuna fonatia , implanturile dentare vor permite pacientului o fonatie corecta.


 Imbunatatirea comfortului


 Implanturile dentare inlatura situatia neplacuta de a indeparta restaurarea protetica din cavitatea bucala.Pacientul nu v-a simti implantul ca pe un corp strain.


 Imbunatatirea sanatatii orale


 Implanturile dentare elimina neplacerea de a slefui dintii limitrofi , asa cum se intampla in vazul unei punti dentare.Dintii limitrofi vor ramane intacti , imbunatatind sanatatea orala pe termen lung.


                             


 Sistemul all-on-4 / all-on-6


 Termenii all-on-4/all-on-6 se refera la ideea de a avea toti dintii unei arcade sprijiniti pe patru respectiv sase implanturi.


Aceasta este o procedura chirurgicala si protetica de reabilitare a pacientului edentat total.


Tehnica consta de obicei in inserarea a patru implanturi la mandibula si sase implanturi la maxilarul superior precum si plasarea unei proteze provizorii imediat dupa procedura chirurgicala.(de regula la 24h-48h).


Cu toate acestea , protezarea provizorie nu este tot timpul posibila , decizia apartinand medicului dupa ce acesta finalizeaza inserarea implanturilor.


Aceasta tehnica a evoluat atunci cand , in incercarea de a evita anumite formatiuni anatomice , clinicienii au reusit sa evite cu success zonele cu deficit osos prin inserarea implanturilor intr-o pozitie  angulata.


 Tehnica all-on-4 / all-on-6 poate ajuta foarte multi pacienti edentati dar nu este singura optiune de tratament .


Un examen clinic si radiologic amanuntit vor ajuta medicul sa stabileasca un plan de tratament corect.


  


Te poti programa la nr de tel: 0724 223 006
🏥 Str.22 Decembrie 1989 , Nr.23 , Targu Jiu , Jud.Gorj 


Website https://www.citydentalclinic.ro/

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  CITY DENTAL CLINIC

Adresa:  Str.22 Decembrie 1989 , Nr.23

Localitate:  Targu Jiu

Telefon/fax:

Website:  https://www.citydentalclinic.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!