Implantul dentar - ce stiti despre el ? Doctor Pruteanu Vasile - medic dentist Brasov

Implantul dentar - ce stiti despre el ? Doctor Pruteanu Vasile - medic dentist Brasov

Implant dentar tratament Vizualizari:  410

Implanturile dentare sunt soluții moderne pentru a înlocui dinții lipsă și a restaura funcția orală și estetica dinților. Acestea sunt dispozitive medicale special concepute pentru a înlocui rădăcina naturală a dinților, oferind o bază solidă pentru a susține coroanele dentare sau puntile. Implanturile dentare sunt una dintre cele mai bune opțiuni de tratament pentru înlocuirea dinților pierduți, oferind pacienților un zâmbet sănătos, funcțional și estetic


.


Implanturile dentare sunt realizate din materiale biocompatibile , precum titan sau zirconiu, care sunt acceptate de organismul uman și nu produc reacții adverse. Acestea sunt inserate chirurgical în osul maxilar sau mandibular, unde vor fi integrate în mod natural cu osul si tesuturile adiacente. După o perioadă de vindecare, coroana dentară sau puntea va fi atașată la implant, oferind pacientului dantura noua, stabila și durabila.


Unul dintre avantajele implanturilor dentare este că acestea sunt foarte asemănătoare dinților naturali, oferind pacienților un aspect natural și un zâmbet sănătos. De asemenea, implanturile dentare oferă o soluție stabilă și durabilă pentru înlocuirea dinților pierduți, permitând pacienților să mănânce, vorbească și zâmbească cu încredere.

Implanturile dentare sunt, de asemenea, o alternativă mai sigură și mai eficientă decât alte metode de tratament, precum protezele dentare sau puntile tradiționale. Acestea nu necesită modificarea dinților adiacenți sănătoși și oferă o soluție mai durabilă și mai stabilă decât protezele dentare, care pot fi incomode sau necesită înlocuire frecventă.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne vizitati la clinica PruDent Brasov!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Pruteanu Vasile

Adresa:  Str. Alexandru Vlahuta nr. 4 (langa Jerry's Pizza, zona Gemeni)

Localitate:  Brasov

Telefon/fax:

Website:  https://pru-dent.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!