Implant all on 4

Implant all on 4

implant-arcada Vizualizari:  426

Ghid Pentru Implanturi Dentare


All-On-4 / All-on-6


   Implantul dentar All-on-4, All-on-6 asa cum sugereaza si numele (All-on-4 sau 6 – adica toti dintii pe 4 respectiv 6 implanturi) este un sistem protetic ce permite inlocuirea unei arcade dentare complete folosind doar 4 sau 6 implanturi. Pierderea dinților naturali în timp este pana la urma normală. La urma urmei, acestia suferă o uzură extinsă în fiecare zi. Dar, deși situația este des întâlnită, multe persoane care și-au pierdut complet dinții se simt stânjenite de zâmbetul, cand vorbesc sau mănâncă alimentele preferate. Dacă doriți să recâștigați un zâmbet complet după pierderea tuturor dinților superiori sau inferiori, este disponibilă o opțiune numită implanturi dentare All-on-4®. Sute de mii de oameni ca tine au recuperat funcționalitatea completă a gurii cu o soluție de implant All-on-4.


Am creat acest ghid de întrebări frecvente despre tratament pentru a vă ajuta să decideți dacă implanturile dentare All-on-4 sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră.


Ce sunt implanturile dentare All-on-4?


Implanturile dentare All-on-4 sunt un set complet de implanturi concepute pentru a înlocui întregul set de dinți superior sau inferior. Acționează ca o alternativă permanentă a dintilor și cu aspect natural al protezei.


În mod normal, pe fiecare implant dentar (adicaun șurub mic de titan pe care un chirurg îl introduce in os) medicul dentist fixeaza o singura coronita, cu șurub. Cu un implant


All-on-4, nu trebuie să înlocuiți fiecare dinte pierdut individual. Pentru aceasta medicul stomatolog va introduce chirurgical patru implanturi de titan în mandibula dvs. ca ancore principale iar pe acestea se atașeaza o proteză permanentă în acele patru zone pentru un aspect perfect pe întreaga gură.


Proteza va rămâne în gură permanent și va arăta la fel de natural ca dinții dvs. din jur.


Care sunt avantajele și contra de implanturi All-on-4?


In afara increderii de sine pe care o confera estetica perfecta a sistemului protetic


All-on-4, acesta oferă mai multe beneficii cum ar fi:
  • Puteți înlocui întregul set de dinți lipsă într-o singură zi cu o singură intervenție chirurgicală.  • Implanturile se fixează permanent pe gură, astfel încât să nu se dezlipească sau să se deplaseze ca protezele.

  • Procedura restabilește întregul set de dinți cu doar patru implanturi.

  • Implanturile All-on-4 costă mai puțin decât înlocuirea fiecărui dinte individual.

  • În mod normal, nu veți avea nevoie de aditie osoasă.


Implanturile All-on-4 sunt o opțiune fantastică pentru persoanele de toate vârstele care și-au pierdut complet dinții, iar majoritatea pacienților care au optat pentru acest tip de sistem protetic sunt pe deplin mulțumiți de rezultatele lor. Cu toate acestea, dumneavoastră impreuna cu stomatologul dvs. ar trebui să parcurgeți fiecare aspect al procedurii pentru a vă asigura că aceste implanturi sunt opțiunea ideală pentru dumneavoastră. Foarte rar este contraindicat acest sistem protetic iar mai jos sunt câteva dezavantaje potențiale pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a alege All-on-4 implanturi:  • Va trebui să aveți un nivel ridicat de os disponibil pentru a ține implanturile la locul lor.

  • Nu veți putea testa cum se simt sau arată dinții înaintea procedurii.

  • Implanturile nu pot fi plasate în zona molară (zona maselelor) unde aveți cea mai mare forță de mușcătură.


Cât durează implanturile All-on-4?


Implanturile dentare All-on-4 sunt destinate a fi o soluție dentară permanentă. Implanturile dvs. pot dura 20 de ani sau mai mult cu o îngrijire corespunzătoare.


Legat de implant rata de succes pe termen lung, după 10 ani, este mai mult de 94%, potrivit unor studii științifice.


Care este timpul de recuperare pentru implanturi All-on-4?


Timpul de recuperare pentru implanturile clasice variază de obicei între trei și opt luni, insa cu implanturi All-on-4, probabil că veți recupera mult mai devreme. Un sistem All-on-4 poate fuziona cu osul mai ușor decât implanturile individuale, ceea ce promovează o stabilitate mai bună.


Cum curăț implanturi dentare All-on-4?


După operația de implant, puteți curăța zona clătindu-ți ușor gura cu apă sărată. Apoi, vă puteți trata implanturile dentare la fel cum ati face-o cu dinții naturali. Periați în fiecare zi și continuați să mergeti la dentist pentru curatarea si intretinerea periodica a protezei. Înainte de procedură, echipa dvs. stomatologică va explica metodele specifice de igienă orală care răspund cel mai bine nevoilor dumneavoastră de sănătate.


Cât costă implantul dentar All-on-4?


Costul implanturilor depinde de mai mulți factori, inclusiv materialul pe care îl alegeți, numărul de dinți de care aveți nevoie etc.


De obicei, puteți alege materialul acrilic standard al implantului sau porțelanul de lungă durată. De obicei preturile patru implanturi dentare + sisteme protetice + lucrare fixa totala provizorie pornesc de la 4.000eur/arcada insa medicul stomatolog va va sfatui ce varianta este optima pentru dvs


Aflați mai multe despre implanturile All-on-4


Dacă vă gândiți să puneti implanturi dentare, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face este să găsiți un profesionist stomatologic care folosește produse cu o reputație de excepție. Implanturile dvs. ar trebui realizate cu materiale de cea mai înaltă calitate pentru a respecta standardele stricte de siguranță, rămânând rentabile. Veți găsi acest amestec de expertiză și accesibilitate la Eurodent Millenium.


Suntem aici pentru a vă ajuta să decideți ce tip de sistem de implant este cel mai potrivit pentru dvs. și vă vom oferi un zâmbet cu care sa va mandriti.


Contactati-ne la telefonul 0754.407.604 pentru a afla mai multe despre implanturile All-on-4, pentru a gasi soluții dentare sigure și eficiente sau pentru a obtine un discount de pana la 20%.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  dr. Popa Amelia Nicoleta

Adresa:  Strada Baba Novac, nr. 6, bloc T2, sc. D, apt 64

Localitate:  Sector 3

Telefon/fax:

Website:  https://eurodent-stomatologie.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!