Estetica dentara - fatele - albirea dentara

Estetica dentara - fatele - albirea dentara

Estetica dentara - fatele - albirea dentara Vizualizari:  3736

Tratamentele de estetica dentara imbunatatesc infatisarea zambetului prin intermediul uneia sau mai multor metode precum: fatetele dentare din portelan integral , zirconiu, compozit, albirea dintilor, coroanele , incrustatiile, implanturile dentare , aparatele ortodontice .Fatetele pot fi folosite pentru a inchide spatiul dintre doi incisivi centrali (strungareata) si în general pentru a realiza un aspect estetic superior al dintilor anteriori. Fatetele din compozit necesita o sedinta de tratament iar cele din portelan se realizeaza in doua sedinte.

Albirea dintilor este o metoda conservatoare de indepartare a coloratiilor medii de pe dinti.

De albire poate beneficia aproape toata lumea ! Totusi sunt cateva cazuri la care tratamentul poate sa nu fie eficient. Aceste situatii sunt identificate prin consultatia precedenta tratamentului.

Metodele de albire cunoscute sunt:

•albirea in cabinet unde produsele utilizate in acest scop sunt mult mai agresive ,dar rezultatele sunt mai rapide
•albirea la domiciliu care se executa acasa de catre pacient cu conditia ca acesta sa fie sfatuit de medic iar schimbarea de culoare este perceptibila in 1-3 zile pentru dintii îngalbeniti din cauza vârstei si 7-10 zile pentru alte tipuri de coloratii .Desi procesul dureaza mai mult si necesita efortul pacientului, acest tip de albire protejeaza smaltul dintilor.
In acest interval poate apare durere la rece , dulce , acru, iritatia gingiilor care dispare la intreruperea tratamentului

Cât timp se mentine rezultatul?
Depinde de pacient ! Dintii vor fi întotdeauna mai albi decat au fost . Totusi , pacientii pot avea nevoie de un nou tratament de albire la 2 ani , daca vor consuma cafea, ceai, sucuri colorate sau fumeaza.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Corina Dinca

Adresa:  Str.Ritmului,nr 14,bloc 432,sc A,ap 1,sector 2 Reper: Zona Avrig, Autogara C&I, magazine Profi

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.essentialdent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!