Metode dovedite de pregatire a copilului pentru vizita la medicul dentist

Metode dovedite de pregatire a copilului pentru vizita la medicul dentist

Metode dovedite de pregatire a copilului pentru vizita la medicul dentist 2017-01-25, Vizualizari:  834

Stiati ca exista metode dovedite de pregatire a copilului pentru vizita la stomatolog?

 Asadar, aveti nevoie de cateva trucuri prin care sa-l convingeti pe micutul dvs sa intre pe usa medicului fara teama:

 1. Medicul la care ati ales sa faceti programarea sa fie in functie de preferinta micutului dvs, ex: o doamna sau domn, tanara sau nu.

 2. Alegti o clinica stomatologica ce are o atmosfera placuta,design placut, impactul vizual al copilului este foarte important si nu doar al copilului, dar nici mirosul de ,,dentist,, sa nu existe(acesta este un alt subiect de abordat de ce sa nu existe miros specific. Pentru ca este invechit materialul cu mirosul cu pricina)

 3. Programati consultatia la stomatolog in perioada din zi in care este cel mai odihnit; dvs stiti cel mai bine daca este un copil care funcioneaza mai bine dimineata sau dupa amiaza, insa indicat este sa nu-l duceti la dentist dupa ce iese de la gradi sau de la scoala sau dupa ce e obosit cand vine de la joacă.

 4. Fiti pozitiva – cand vorbiti cu micutul dvs despre dentist evitati sa-i vorbiti despre durere si alte lucruri neplacute; spuneti ca medicul va folosi cateva ustensile prin care ii va face dintii puternici si sanatosi pentru ca el sa poata rontai gustarile favorite.

 5. La sfarsitul vizitei este indicat sa primeascaƒ o mica recompensa din partea medicului sau a parintiilor.

 In clinica Magic Elite Dent, micii nostri pacienti primesc diploma de supereroi, ca doar sunt prichindei curajosi, si o periuta dentara pentru motivarea lor asupra periajului zilnic.

 Sa le aratam impreuna celor mici cat de importanta este vizita la medicul dentist de doua ori pe an. Sa transformam consultul periodic intr-o activitate educativa si disctractiva ca micut›ul dvs sa vina cu placere la noi.

 

 Dr. Laura Maria Tatuta

 Medic stomatologie generala

 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  DR. LAURA MARIA TATUTA

Adresa:  Sos Chitilei, nr 114-116, sector 1, Bucuresti (repere Bucurestii Noi, Pajura, Jiului, Grivita)

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.magicelitedent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!