DENTESSE Kids & Teens, Clinica dedicata copiilor si adolescentilor

DENTESSE Kids & Teens, Clinica dedicata copiilor si adolescentilor

prevenirea cariilor la copii 2018-10-31, Vizualizari:  224

DENTESSE Kids & Teens  - Clinica dedicata copiilor si adolescentilor


 


Cel mai frumos lucru în viata este zâmbetul copiilor nostri. Si ni-l dorim sa fie la fel de frumos si atunci când cresc. Cunoastem cu totii acele situatii în care prima vizita la stomatolog creeaza o stare de disconfort copilului, care ulterior va asocia aceasta stare cu orice tratament stomatologic. si pe de o parte copii au dreptate... Medicii dentisti generalisti, de cele mai multe ori, nu au rabdarea, dotarile si cunostintele necesare pentru tratarea dintilor micutilor nostri. Acesta este motivul pentru care am hotarât sa deschidem aceasta clinica.

Clinica DENTESSE Kids&Teens este un concept nou pentru zona Moldovei intrucat ofera servicii de stomatologie exclusiv pentru tanara generatie, atat copii cat si adolescenti, intr-un spatiu adecvat varstei acestora, cu o echipa de medici specializati în tratamente si proceduri pedodontice cu aparatura si materiale de ultima generatie care garanteaza calitatea si siguranta actului medical.

In cadrul Clinicii DENTESSE Kids & Teens sunt abordate tratamente de stomatologie generala pediatrica, profilaxie dentara, chirurgie dentara pediatrica, ortodontie, inhalosedare. Toate acestea sunt dublate de un suport psihologic de specialitate si de sesiuni educationale privind igiena si sanatatea orala atat pentru copii cat si pentru parinti.

Când am conceput clinica am încercat sa ne punem în locul copiilor. Ne-am întrebat: ce-si doresc ei cel mai mult? Evident, sa se joace. Astfel zona de asteptare are o sectiune pentru cei mici, unde ei pot urmari desenele animate preferate, se pot juca, colora, desena, asculta muzica.Salile de tratament sunt tematice, cu un design adaptat varstei celor mai mici pacienti dar si adolescentilor. Nu seamana cu un cabinet de stomatologie asa cum îl stiti. Tinerii vor fi într-o lume de vis, în grija unor medici specializati în tratamente si proceduri pedodontice, înarmati cu mult calm, tact si rabdare. Initiem permanent programe de consiliere psihologica pentru copii si parinti si programe educationale.

Veniti cu copilul dumneavoastra la stomatolog o data la 6 luni chiar daca aparent nu are nicio problema dentara. În acest fel, copilul nu va asocia vizita la medicul stomatolog cu durerea si îl veti educa în spiritul preventiei. Oferiti copilului sansa unui zâmbet frumos. E doar în puterea dumneavoastra!

Dr. Amelia Surdu,

fondator DENTESSE Kids&Teens


 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dentesse Kids & Teens

Adresa:  DENTESSE IASI : Iasi, Str.Saulescu nr.13 DENTESSE KIDS & TEENS : Iasi, Palas Mall Dentesse Husi : Str. Stefan cel Mare, nr 79

Localitate:  Iasi

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentesse.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!