Lorelei Nassar si 24/7 Dental Clinic Romania

Lorelei Nassar si 24/7 Dental Clinic Romania

Lorelei Nassar si 24/7 Dental Clinic Romania Vizualizari:  4922

M-am nascut in ‘68 – sunt deci pe deplin, din generatia „ceauseilor”…! Am prins cozile la lapte, am fost pionier, UTC-ist, la membru de partid n-am mai ajuns, ca a venit Revolutia. Mama mai are insa, cred, si acum coronitele mele de premiu I din scoala generala, caci la liceu m-a luat si pe mine, ca pe toti adolescentii acelei vremi, valul Cenaclului, am scris poezie, am si publicat, cantat la chitara, treptele la liceu, admiterea… O normalitate cu inflacarari de fapte mari, cu veselie, dar si romantism, vise, sperante, ambitii, „las ca le-arat eu lor” si toate cele care de cand e lumea lume, definesc adolescenta.

Dr. Lorelei Nassar DMD, MD, 24/7 Dental Clinic

 Pe Dr. Lorelei Nassar o gasiti la 24/7 Dental Clinic - Bucuresti

lorelei@24-7dental.ro /0787604605

Au urmat studiile medicale in dulcele targ al Iesilor – dupa incrancenarea admiterii mi-a „sarit sufletul in aer” ca eram pe lista cu cei 25 „alesi”. Stomatologia mi-a placut. Mi-a placut mai cu seama cu incepere din anul III, cand am trecut la clinica – la pacienti. Mi s-a parut foarte plin de sens sa pot sa vindec durerea oamenilor si sa-i „repar” – in fapt, sa le repar mai mult imaginea de sine. Dar cu adevarat am inceput sa savurez sa invat dupa ce am plecat din tara, in 1992, in Tel Aviv la facultate – acolo mi s-a deschis gustul de cunoastere si performanta, si cred ca acolo mi s-a starnit aceasta curiozitate fenomenala care ma caracterizeaza – pentru ca eu sunt omul care invata mereu: oricand si tot timpul, despre orice, dar mai mult despre noi insine, intelectual si kinetic, sport sau arte, medicina, limbi… si ce ma mai poate inspira!


Si sunt un om fericit. Calatoresc, dansez tango cand si cand, ma catar pe munti si nu prididesc sa ma minunez cata frumuseee avem, invit oameni sa ne cunoasca tara / in septembrie am organizat un Simpozion International pe teme medicale cu participare din Finlanda, Italia, China, Israel si altele, savurez tovarasia copiilor mei cand ii prind pe-acasa, savurez o relatie buna si prietenii pe care ii am alaturi… Ma bucur de viata si imi astern o cruce mare in fiecare zi cu „Multumescu-ti tie Doamne” !

 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  24/7 Dental Clinic

Adresa:  Putul lui Zamfir 15A

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:   https://www.drnassar.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!