Clinica de implantologie Lorelei Nassar, Clinica Stomatologica Sector 1- BUCURESTI

Clinica de implantologie Lorelei Nassar

 

Persoana de contact: Dr. Lorelei Nassar

Adresa: Bd. I.C. Bratianu, nr. 34, et. 4, ap/int 12

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 1

Telefon/fax: +40314257954; 0787604605

Website:

5.988 persoane au fost interesate de acest anunt.


DentistOnline RECOMANDA: Clinica de implantologie Lorelei Nassar

Program de lucru

Deschis NON STOP - ONCall


Clinica de implantologie Lorelei Nassar isi propune sa reinventeze domeniul stomatologic, iar in acest scop vine in intampinarea pacientilor cu servicii stomatologice de cea mai buna calitate, sustinute de o echipa profesionista si de un ambient confortabil si prietenos, caracterizat printr-o arhitectura unica si o paleta de culori calde.
Locatia in care ne gasiti, transforma rutina si monotonia unei vizite la medicul dentist intr-o relaxanta plimbare prin Centrul Vechi al Capitalei (langa fostul citeste tot
magazin Bucuresti). In plina era a vitezei si a constructiilor grandioase puternic promovate, noi aducem o mica parte din spiritul vechi de alta data, unde istoria a ramas parca neschimbata si unde oamenii nu uitau sa-si zambeasca fie si pentru cateva clipe. Ambientul cald si prietenos in care ne desfasuram activitatea poarta amprenta unui stil nonconformist, vibrant si tineresc imbinat totodata cu rafinamentul si eleganta design-ului arhitectural specific zonei centrale.
Pentru a veni in intampinarea pacientilor nostri, perseveram in efectuarea cu corectitudine si profesionalism a tuturor tratamentelor, in alegerea celor mai bune materiale, a celor mai buni tehnicieni dentari si in finalizarea unor lucrari de cea mai buna calitate.
Gama de servicii stomatologice cuprinde: estetica dentara, implantologie, chirurgie orala, ortodontie protetica dentara, tratamente endodontice , profilaxie, parodontologie, radiologie, urgente.
Tratamentele de calitate sunt realizate de o echipa de medici stomatologi cu o calificare excelenta si cu experienta de lucru internationala , intreaga activitate a clinicii fiind condusa de Dr. Lorelei Nassar, medic chirurg si implantolog cu o experienta de peste 21 de ani si formare profesionala in Israel. Deoarece dorim sa tinem pasul cu tot ce este mai nou in domeniu, medicii nostri sunt in permanenta instruiti atat in tara cat si in strainatate, fiind la curent cu noutatile prin participarea la cursuri si congrese.
Finalizarea cu succes a oricarui tratament stomatologic este tinta noastra, iar satisfactia pacientilor reprezinta cea mai mare multumire pentru noi.
La clinica de implantologie Lorelei Nassar pacientii din alte tari se simt ca la ei acasa, medicii nostri fiind vorbitori de limba engleza, franceza, ebraica, spaniola, araba si germana.
Pentru ca suntem constienti de faptul ca timpul este pretios, clinica de implantologie Lorelei Nassar este disponibila Non-Stop.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Consultatia stomatologica
Endodontia
Protetica
Chirurgie + implantologie
Ortodontia
Estetica dentara
Parodontologia
Abonamente stomatologice

!!Download acum lista completa cu servicii si tarife pentru :Clinica de implantologie Lorelei Nassar

Personal medical

Dr. Lorelei Nassar
Dr. Khaled Al Ghieb
Dr. Rossaura Stefan
Dr. Anca Constantin
Dr. Ramona IOnescu
Dr. Iustain Yarrit
Dr. Malita Cinel


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!