DENTESSE Clinici Dentare, Clinica Stomatologica Iasi

DENTESSE Clinici Dentare

 

Persoana de contact: dr. Surdu Amelia

Adresa: DENTESSE IASI : Iasi, Str.Saulescu nr.13
DENTESSE KIDS & TEENS : Iasi, Palas Mall
Dentesse Husi : Str. Stefan cel Mare, nr 79

Judet/Localitate: Iasi/ Iasi

Telefon/fax: Clinica Dentesse Iasi: 0720 550 427; Dentesse Kids&Teens Palas: 0720550429

Website:

12.376 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Iasi: L-V 8:00-20:00, S : 8:00-14:00
Palas Mall: L- V : 10.00- 22.00 ; S : 10.00 - 20.00
Husi: L-V :9.00-18.00


De peste 10 ani, Clinicile DENTESSE, cu o echipa multidisciplinara de peste 60 de profesionisti, au grija ca zi de zi pacientii sa aiba parte de servicii medicale dentare premium.
DENTESSE ocupa locul intai in topul clinicilor stomatologice din Iasi, pentru al 4-lea an consecutiv, fiind cea mai mare retea de servicii dentare din regiunea Moldovei si totodata principala destinatie a pacientilor britanici ce aleg Romania pentru tratamente dentare complexe.
DENTESSE Kids & Teens, cea de-a treia clinică citeste tot
DENTESSE, deschisa in Palas Mall, vine în întâmpinarea cererii de servicii dentare de calitate pentru copii și adolescenți, având medici dedicați, cu experiență în stomatologia pediatrică, răbdare și spirit ludic.
Ambientul modern, interiorul tematic al cabinetelor medicale, reprezentând scene din desenele animate preferate de copii, precum și zona de joacă special amenajată, transformă vizita laclinica stomatologică într-o experiență de neuitat pentru cei mici

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Stomatologie generala
Ortodontie
Chirurgie orala
Implantologie
Stomatologie pentru copii
Estetica dentara
Radiologie dentara
Clinica Dentesse ofera o gama larga de servicii medicale dentare la cele mai inalte standarde, toate acestea intr-o atmosfera calda, relaxanta si placuta.

Personal medical

Clinicile stomatologice DENTESSE, abordeaza conceptul de stomatologie digitala, avand o echipa interdisciplinara de medici specialisti, experti in implanturi dentare, chirurgi maxilo-faciali si medici parodontologi, ortodonti cu experienta in tratamentul de aliniere a dintilor cu aparate dentare,  cat si medici stomatologi pediatri.
Dentesse Kids & Teens, parte din grupul clinicilor, este prima clinica din zona Moldovei specializata pe copii si adolescenti.
Participanti activi la cele mai citeste tot
importante congrese nationale si internationale, echipa DENTESSE ofera iimplanturi dentare , coroane si punti dentare realizate digital, tratamente efectuate cu aparatura de inalta precizie, solutii rapide de reconstructie si reabilitare dentara pentru cele mai complexe cazuri medicale.


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!