Cât costă un implant dentar în 2021?

Cât costă un implant dentar în 2021?

Implant dentar 2021 2021-03-11, Vizualizari:  532

Sănătatea, precum și investigațiile medicale periodice  ar trebui să fie cap de listă printre obiectivele propuse la  fiecare început de an. Mai mult decât o nouă mașină sau o casă scumpă, un status bun al sănătății ne reprezintă și ne menține calitatea vieții.


Pune valoare pe sanatatea ta dentara! Acesta este îndemnul  echipei medicale a clinicilor DENTESSE , după ce stastisticile anului 2020 au semnalat o problemă importantă: 4 din 10 români au cel puțin un dinte lipsă.


Potrivit medicilor dentiști specialiști, tratamentul cu implant dentar este solutia ideala de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă. În anul 2021, centrul regional de implantologie DENTESSE vine în întâmpinarea pacienților cu cel mai bun preț la cel mai dorit tratament dentar la ora actuală: implantul dentar .


Te poți bucura de sănătatea unui zâmbet complet la un preț accesibil! Un implant dentar scump nu este singurul criteriu de validare pentru un tratament de calitate! Costul implantului dentar este important, însă nu este singura condiție necesară pentru decizia finală de a accesa acest tratament. Precum orice alt serviciu, atunci când apelezi la tratamentul cu implant dentar de calitate trebuie să iei în considerare și alte criterii importante, pe lângă preț, cum ar fi experiența medicului stomatolog, materialele și tehnologiile folosite, tehnicile de sedare utilizate, precum și nivelul de confort și siguranță pe care ți-l oferă mediul în care se realizeaza procedura.


Cât costă un implant dentar în 2021?


Așa cum observi, tratamentul cu implant dentar este unul complex și ține de mulți factori. Nu te aștepta să găsești prețuri mici căci va fi imposibil! Cu toate acestea, poți beneficia de tratamente cu implant dentar la prețuri accesibile, care să ofere un raport calitate-preț satisfăcător.


 


În clinicile DENTESSE beneficiezi de soluții profesionale de tratament cu implant dentar, începând de la 1850 lei.  Grupul de clinici DENTESSE, recunoscut ca fiind centru regional de implantologie, oferă tuturor pacienților posibilitatea de a recăpăta un zâmbet sănătos, punându-le la dispoziție: bloc operator și post-operator proprii, medici implantologi cu experiență, tehnologii digitale avansate, mediu relaxant și sigur. Toate acestea pentru a oferi sănătatea dentară completă unei comunități cât mai mari de pacienți.


Programează-te la una din clinicile DENTESSE pentru o consultație cu un medic implantolog și află mai multe despre această procedură prin apel la numărul de telefon 0232 210 105 sau prin completarea formularului online https://dentesse.ro/contact/ .

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  DENTESSE Clinici Medicale Dentare

Adresa:  DENTESSE Iasi: Str . Sf. Lazar, nr 76 DENTESSE Iasi: Str.Saulescu nr.13 DENTESSE KIDS & TEENS,Iasi: Str.Saulescu nr.13 DENTESSE Husi: Str. Stefan cel Mare, nr 79

Localitate:  Iasi

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentesse.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!