Estetica dentara Unique Smile Sibiu

Estetica dentara Unique Smile Sibiu

Fatetele dentare - Unique Smile Sibiu 2021-02-18, Vizualizari:  687

Estetica Dentara


Frumusețea naturală a unei persoane poate fi cel mai bine pusă în evidență printr-un zâmbet frumos, și sănătos. Manoperele stomatologice ce îmbunătățesc zâmbetul sunt de mai multe tipuri, depinde de situația clinică existentă și de cerințele pacientului.


Metode


Albirea dentară
Albirea, ca metodă de îmbunătăţire a aspectului dinţilor, este utilizată de peste 150 ani.În trecut se foloseau substanţe chimice destul de periculoase, dar evoluția tehnologică aduce noi sisteme mai puțin agresive și totodată mult mai eficiente. În clinica noastră, pentru că am făcut un obiectiv din grija față de pacient, tratamentul de albire dentară se efectuează cu ajutorul sistemului BEYOND™ . Înainte de toate, sistemul BEYOND™ înseamnă calitate.Este îmbinarea perfectă între timp redus, rezultate maxime și siguranță totală.


Înainte de efectuarea unui tratament de albire se recomandă o igienizare profesională, pentru a pregăti cât mai bine suprafețele dentare. Procedeul în sine se desfășoară în cabinetul stomatologic, într-o singura ședință, timp de 30 minute.În acestă ședință dinții se pot deschide până la 4 nuanțe…


 


Întrebări și răspunsuri


I:Cine poate beneficia de un sistem de albire al dinților BEYOND™ ?


Sistemul de albire se recomandă tuturor pacienților care își doresc dinți mai albi, având rezultate deosebite. Tratamentul este cel mai eficient la pacienții cu pete cauzate de mâncare, băuturi, țigări.Însă este eficient și la pacienții cu pete de tetraciclină, fluor sau pete cauzate de îmbătrânire.


I: Cât de albi vor fi dinții mei după albire?


Rezultatele albirii pot varia, depinzând de natura petelor și severitatea lor. Tratamentul va fi adaptat la cazul dvs. pentru a produce cele mai bune rezultate. După o discuție cu medicul, în care vă veți exprima așteptările de la această albire, se va creea un plan de tratament care să se adapteze nevoilor dvs.


I: Ce se întâmplă cu lucrările protetice sau obturațiile existente?


Albirea dinților se aplică doar dinților naturali. Agentul de albire nu acționează și asupra materialelor compozite din obturații, sau asupra celor folosite la lucrările protetice. În funcție de fiecare caz în parte, poate apărea nevoia înlocuirii ulterioare a unora dintre restaurări.


I:Cât timp se menține rezultatul după albire?


Menținerea rezultatului post albire variază de la pacient la pacient, și depinde foarte mult de regimul alimentar și stilul de viață. Efectele durează în general aproximativ 3 ani.Această durată se poate diminua la pacienții care consumă multă cafea, alimente colorate sau produse de tutun. În cazul acestor pacienți se recomandă sedințe mai scurte de albire periodice.


I: Este sigură albirea dinților?


DA, tratamentul BEYOND™este 100% sigur. Lămpile de albire BEYOND™ conțin sisteme avansate de filtrare a luminii care îndepărtează radiațiile UV și căldura, asigurând confort și siguranță depline.De asemena, este redus riscul sensibilității dentare post tratament.


I:Ce se întâmplă după albire? Cum am grijă de rezultatul obținut?


În primele 24h după tratament se recomandă o așa zisă dietă albă .Adică evitarea produselor din tutun și cafea, a ceaiurilor și sucurilor colorate, vinul roșu și mâncărurile bogate în coloranți. Se recomandă de asemenea evitarea apelor de gură și a pestelor de dinți colorate. După tratamentul de albire medicul dvs.vă va recomanda produse de igienă special menite să ajute la menținera în timp a unui rezultat deosebit.


I:Cât de repede apar rezultatele după albire?


Efectul de albire a dinților apare imediat, instant după terminarea procedurii, fără să fie nevoie pentru așteptarea rezultatelor. Dacă se dorește totuși un efect mai pronunțat se poate repeta tratamentul după câteva zile. Unique Smile oferă garanția restituirii contravalorii tratamentului de albire , în cazul unui rezultat ineficient/inexistent.


I:Este dureros tratamentul de albire a dinților?


Este normal ca după tratament să apară o ușoară sensibilitate dentară, însă cel mai frecvent majoritatea pacienților nu simt nimic după albirea BEYOND™ .Semsibilitatea ușoară se datorează gelului de albire care ajută la deschiderea “tunelelor” microscopice smalțului, fapt ce perminte penetrarea dentine (dentina fiind cea care dă culoarea dinților). După terminarea procedeului aceste microtunele au nevoie de 24h pentru a se închide complet.Acesta este intervalul în care unii dintre pacienți pot simți o sensibilitate la respirarea aerului pe gură, la consumul alimentelor/lichidelor foarte reci sau foarte calde. Totuși, majoritatea pacienților nu vor mai simți nici o sensibilitate după doar câteva ore de la tratament. Un foarte mic procentaj pot avea o sensibilitate mai ridicată și o senzație de disconfort, care va trece fără efecte secundare în maxim 24h.


I:Ce impact va avea albirea dentară asupra mea?


În ultima perioadă, tot mai multe persoane aleg să se bucure de beneficiile unui tratament de albire dentară. Efectul unui zâmbet alb și strălucitor se va reflecta într-o stare generală mai bună, și o creștere semnificativă a încrederii în sine. Cercetările arată că oamenii cu dinți mai albi tind să zâmbească mai des, iar în cadrul unei discuții mențin mai mult un contact vizual cu interlocutorul. Adesea, oamenii din jur nu vor observa că dinții sunt mai albi, ci vor observa unaspect fizic mai plăcut, se vor gândi că arătați mult mai bine, fără a realiza deseori de unde vine această impresie.


Fațetele dentare


Un zâmbet frumos, ideal se obține nu doar prin albirea dentară, ci și prin creearea unei forme, mărimi, și contur adecvat al dinților. Dinții care participă în mod normal în timpul unui zâmbet sunt dinții superiori. În funcție de tipul zâmbetului se pot descoperii dinții frontali superiori, și cei posteriori, gradul de vizibilitate al acestora fiind diferit de la individ la individ.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Unique Smile

Adresa:  Str. Triajului nr. 67 , Selimbar Sibiu https://goo.gl/maps/6uc7VBPceCt

Localitate:  Selimbar

Telefon/fax:

Website:  http://www.uniquesmile.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!