Medizone sau zona celor necesare din domeniul medical

Medizone sau zona celor necesare din domeniul medical

logo medizon 2019-03-12, Vizualizari:  570

Aparatura medicala, consumabile medicale si mobilier medical, toate disponibile intr-un singur loc: Medizone. Dupa cum sugereaza si denumirea, Medizone reprezinta coltul profesionistilor din domeniul sanatatii, un magazin medical online optimizat pentru experienta utilizatorului, locul virtual din cadrul caruia, navigand cu usurinta, poti alege cele necesare pentru cabinetul tau, indiferent de specialitate.


Aici, gasesti consumabile stomatologice, consumabile pentru ginecologie, consumabile pentru laborator, consumabile medicale generale, produse de optica medicala,  mobilier medical constand in banchete pentru sala de asteptare, dulapuri pentru fise, mese pentru instrumentar, dispensere de botosi, paturi si noptiere pentru spital si nu numai. Nu lipseste nici instrumentarul medical, categorie in care se regasesc chiurete diverse, cutii pentru sterilizare, clesti, pense, trocare, port-ace, spatule, tavite renale s.a.m.d.


In cadrul magazinului se gasesc, de asemenea, articole de imbracaminte medicala si de incaltaminte medicala. Vorbim despre halate medicale, bluze medicale, pantaloni medicali, costume medicale, dar si despre saboti medicali si sandale medicale, o gama vasta de modele, atat pentru femei, cat si pentru barbati.


Ceea ce separa Medizone de concurenta sunt, dincolo de gama completa de produse medicale puse la dispozitia profesionistilor din domeniul sanitar, de adaptarea permanenta la cerintele pietei, oamenii din spatele brand-ului. Focusati pe nevoile clientului, pe experienta pozitiva a acestuia, reprezentantii Medizone inteleg sa trateze fiecare client cu respectul cuvenit si sa rezolve cu promptitudine orice problema care ar putea surveni la un moment dat.


Pe parcursul a mai bine de un deceniu de activitate, Medizone a crescut in mod constant, devenind un brand recunoscut, ales de peste 7.000 de profesionisti, majoritatea ramanand fideli brand-ului tocmai datorita serviciilor ireprosabile si produselor calitative disponibile in cadrul magazinului online.


La Medizone, accentul cade pe calitatea produselor, acestea reflectand grija pentru client, dorinta de a-i oferi acestuia o experinta de cumparare cat se poate de placuta. In plus, in cadrul magazinului, fidelitatea se rasplateste cu promotii saptamanale si lunare, dar si cu puncte de fidelitate care se cumuleaza si pot fi transformate in reduceri consistente.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  medizone

Adresa:  Bd. Carol I, nr. 84, Craiova

Localitate:  Craiova

Telefon/fax:

Website:  https://medizone.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!