Medizone Craiova, Distribuitor materiale Craiova- Dolj

Medizone Craiova

 

Persoana de contact: Andrea Razvan

Adresa: Bd. Carol I, nr. 84, Craiova

Judet/Localitate: Dolj/ Craiova

Telefon/fax: 0727 681686

Website:

329 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis


Prin gama vasta de consumabile medicale, aparatura medicala, mobilier sau instrumentar medical, prin preturile mici si livrarea prompta, magazinul online Medizone incearca sa devina prima ta optiune atunci cand vrei sa faci achizitii pentru cabinetul tau medical, clinica sau spital.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Medizone, pentru a putea gasi cele mai bune solutii la problemele pe care le aveti, vine in intampinarea dvs prin Consultantii de vanzari.

- Consultantii nostri de vanzari pun pe primul plan intelegerea nevoilor clientului si constientizeaza ca fiecare client este unic prin particularitatea problemelor sale.

- Consultantii nostri de vanzari nu se grabesc sa va vanda marfa, ci sa va ofere sfaturi, solutii valide legate de produsele sau serviciile noastre, acelea care corespund cel mai bine contextului, citeste tot
astfel incat sa poata crea plusvaloare si satisfactie clientului.

- Consultantii nostri de vanzari nu mint si nu manipuleaza relatia creata, incercand sa grabeasca clientul in a lua o decizie de cumparare inainte de a intelege ce anume doreste clientul cu adevarat.

- Consultantii nostri de vanzari ofera raspunsuri oneste intrebarilor clientului, oferindu-i, in acelasi timp, suport sau indrumare in privinta altor cerinte, chiar daca aceste cerinte nu fac parte din oferta de baza.

Personal medical


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!